Mijn favoriete make-up producten voor de zomer!

Iedereen heeft van die producten die je het liefste elke dag zou gebruiken. Ik heb enkele nieuwe producten én enkele oude die een vast plaatsje hebben gekregen in mijn make-up routine. Benieuwd? Lees dan zeker even verder!

favoriete make-upproducten zomer
favoriete make-upproducten zomer

We beginnen natuurlijk met de basis. In de zomer draag ik geen foundation op alledaagse basis. Een tinted moisturizer is dan meer mijn ding. Ik ben nog altijd énorme fan van de Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release Moisturizer. Deze komt eruit als een witte crème met kleine spikkeltjes in. Deze spikkeltjes barsten wanneer je de crème uitsmeert en passen zich aan aan je eigen huidskleur. Dit is een heel hydraterend product dat je huid mooi egaal maakt en de frisse geur van komkommers heeft.

Ik heb laatst gehoord dat dit product uit de rekken kan gaan, dus even uitkijken! De Maybelline Anti-Age the eraser eye blijft mijn favoriete concealer voor onder de ogen. Hij voelt lekker luchtig aan en trekt niet in de lijntjes.

favoriete make-upproducten zomer


Tijdens de zomer ga ik nog wel eens glimmen op m'n voorhoofd, neus en kin, dus een beetje poeder heb ik altijd wel in de buurt liggen. Mijn favoriet op dit moment: de MAC Studio Fix poeder!

favoriete make-upproducten zomer


Natuurlijk is een mooi blosje altijd mooi meegenomen. Cream blushes voelen lekker luchtig aan en kan je snel aanbrengen. Dit product ben ik op dit moment nog aan het uittesten, maar ik ben er zeker al enthousiast over: de Sleek Blush By 3 in de kleur Californ.I.A.!

favoriete make-upproducten zomer

Het liefst draag ik gewoon een vleugje mascara, maar om toch de ooglook wat meer af te werken is de Rubenesque Paint Pot van MAC een fijn product. Het is een peachy-gouden kleur en staat gewoon neutraal en mooi op de oogleden. Bovendien blijft hij ook nog eens heel goed zitten!2 tools om mijn basis mee aan te brengen zijn nu meer dan genoeg. Dit zijn twee nieuwe aanwinsten waar ik énorm tevreden over ben: met de Real Techniques Expert Face Brush breng ik mijn foundation / tinted moisturizer aan, met de Real Techniques Miracle Complexion Sponge blend ik mijn concealer uit en ga ik nog eens over mijn hele gezicht!

favoriete make-upproducten zomer
Woeps, een beetje vuil!

Omdat de rest van mijn leuk heel naturel is, ga ik graag voluit met een felle lipstick naar keuze. Mijn absolute favoriet van dit moment: de Sleek True Colour lipstick in de kleur Loved Up!


favoriete make-upproducten zomer


Fiew, dat was een heel lijstje!

Wat zijn jouw favoriete producten voor deze zomer? 

Share:

4 reacties

 1. Erg mooie selectie producten! Ben zelf ook fan van Estee Lauder, de Clear Difference BB Cream en de Double Wear Light foundation zijn twee toppertjes voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's heb je gemaakt en die producten zien er allemaal erg fijn uit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit Fien. Allemaal leuke productjes. Ik heb zelf ook een Sleek blush by 3 palette, maar poeder blushes. Echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook een grote fan van creamy blushes in de zomer. Staat net wat natuurlijker.

  BeantwoordenVerwijderen