First Impressions: Barry M Loud Mouth "Screamer"!

Nadat ik mijn meest recente make-upbestelling had binnengekregen en alle foto's genomen waren, kon ik aan de slag met het testen van deze leuke, nieuwe spulletjes! Ik ben een echte lipproduct addict, dus daar ben ik dan ook mee gestart. Vandaag: een First Impressions van de Barry M Loud Mouth in de kleur Screamer!

Een uitgebreid review komt later van beide kleuren, dus ik vertel nu er gewoon kort iets over.

Wanneer je al bekend bent met de OCC Lip Tars of de Sleek Pout Paints, dan zijn deze lipproducten misschien ook iets voor jou. Ze hebben hetzelfde concept: vloeibare lipsticks waarvan je maar een heel klein beetje nodig hebt. Deze Loud Mouths werden nog maar heel recent uitgebracht en ze trokken direct mijn aandacht!Dit zijn lipproducten die je zeker en vast moet aanbrengen met een lipkwastje. Wanneer je het met je vinger probeert de doen, zal het niet zo goed aflopen aangezien deze lipproducten wel wat werk vergen. Ik heb twee laagjes van de kleur aangebracht tot alles er egaal en gepigmenteerd uitzag.

Nu valt het direct op dat je lippen in een goede conditie moeten zijn om deze producten te kunnen dragen. Elk klein velletje wordt geaccentueerd. Scrubben die handel dus!Op de foto's zie je een full face met de kleur Scream: in de tube een zachte perzik kleur, IRL meer een neon perzik-roze kleur (de kleur lijkt zachter op camera). Heel erg mooi en heel apart! Dit product geeft ook een hele mooie glans en blijft uren zitten!


Ik ben tot nu toe enthousiast over dit product. Ik moet het natuurlijk nog wat meer dragen en ermee spelen om de manier van aanbrengen onder de knie te krijgen, maar deze lipproducten zijn zeker my cup of tea.

Ben jij een fan van dit soort lipproducten?

Share:

8 reacties

 1. Dit vind ik alvast wel een mooi kleurtje :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief kleurtje, ik vind hem heerlijk zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er echt goed uit! Wil er zelf ook wel een paar aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! leuk dat je een full face doet, zo krijgen we een duidelijk beeld, net als alle lipproducten staat het je weer prachtig e ;)

  BeantwoordenVerwijderen