Beauty - Bourjois Rouge Edition Aqua Laque.

Dé lip laquers, in hoeveel maten, soorten en vormen hebben we ze ondertussen al gezien? Toch vond Bourjois nog een alternatief met nog een andere textuur en werking, terwijl ik dacht dat ik ondertussen wel bijna alles gehad had. Luchtig, waterig, gepigmnenteerd,...? Lees je even mee?bourjois rouge edition aqua laque review swatches

De verpakking, die kennen we al. Klein, compact,..maar het opschrift is wat anders en de verpakking gaat mee met het thema, mooi glanzend! Zoals we meestal zien, komen ook deze productjes met een sponsapplicatortje, wat lekker fijn en precies werkt.bourjois rouge edition aqua laque review swatches

bourjois rouge edition aqua laque review swatches

Er is een énorm aanbod aan kleurtjes, maar ik besloot voor twee uitersten te gaan; ik koos nummertje 02 Rose on the rocks (in loooove met de naam!), een prachtige neutrale roze kleur, en nummertje 06, Feeling Reddy, de perfecte oranje-rode kleur.


Laat ons even kijken naar de swatches!


Bourjois Rouge Edition Aqua Laque 02 Rose on the rocks.


Dit kleurtje is voor mij echt een my lips but better kleurtje en het voegt een prachtige glans toe. Ik ben echt helemaal weg van dit kleurtje en zie het zeker in mijn handtas belanden als een everyday lipstick. 


bourjois rouge edition aqua laque review swatches

bourjois rouge edition aqua laque review swatches

bourjois rouge edition aqua laque review swatches
Bourjois Rouge Edition Aqua Laque 06 Feeling Reddy.


Feeling Reddy is echt een felle rakker. Wanneer het op rode lipstick aankomt, durf ik vrij kieskeurig te zijn en ga ik het liefst voor een rood met oranje ondertoon, dat is net iets feller en past beter bij mijn huidskleur. Dit kleurtje sluit daar helemaal bij aan en is echt beeee-autiful!
bourjois rouge edition aqua laque review swatches

bourjois rouge edition aqua laque review swatches

bourjois rouge edition aqua laque review swatches
Deze productjes doen wat er op hun verpakking staan: het is een laque product, een lipstick in lipgloss-vorm, ze glanzen als een gek en voelen net aan als water op je lippen. De textuur is zo enorm dun, maar tegelijkertijd zo aangenaam en gepigmenteerd dat dit bijna dé perfecte textuur moet zijn. Zelfs na enkele uurtjes voelen ze heel comfortabel aan op je lippen en je voelt haast niet dat je ze op hebt.

Er zit een klein verschilletje in de kleurtjes, waar ik wil mee zeggen dat de ene net wat langer blijft hangen dan de andere. Het neutrale, roze kleurtje zal net ietsje minder lang op je lippen blijven. Dat komt enerzijds ook door de kleur, maar het is voor mij écht geen probleem aangezien dit product aanbrengt als een droom en nooit dik of plakkerig aanvoelt.

Over het algemeen blijven ze beiden goed wat uurtjes zitten. Na een etentje kan je ze makkelijk even bijwerken.

Ik zou deze productjes echt aan iedereen aanraden. Ze voelen heel luchtig aan, plakken helemaal niet en voorzien je lippen van een prachtige, glanzende kleur. Ze zijn verkrijgbaar bij de drogist voor ongeveer €14,00/stuk, afhankelijk van de winkel. Ga jij ze uitproberen?

Share:

2 reacties