Healthy Days - 30 Days Of Yoga Update!

Het is inmiddels twee weken geleden dat ik begon met 30 days of yoga. Ondertussen zit ik 14 dagen ver in het programma, bijna aan de helft dus! Wat gaat de tijd toch snel! Benieuwd of ik het nog steeds leuk vind en of ik zelf vorderingen opmerk? Lees dan snel even mee!





Yoga, niet direct iets wat ik mezelf zag doen. En toch,...ik begon eraan en was eigenlijk onmiddellijk verkocht.

Inmiddels zit ik bijna op de helft. De poses ken ik nu wel een beetje,..de basis dan toch en dus moet ik me minder concentreren op de video zelf en hoef ik alleen nog maar naar de stem te luisteren. Dat helpt heel erg wanneer je probeert tot rust te komen.

Ook ben ik normaal totaal niet lenig, maar ik heb toch al zeker vooruitgang geboekt. Je voelt je lichaam eigenlijk veranderen door de dagen heen. Waar ik het in het begin vrij moeilijk had met poses zoals downward facing dog , nu kan ik bijna met mijn hielen aan de grond! Ook vind ik nog steeds de afwisseling tussen de verschillende oefeningen en sessies erg leuk. Geen enkele dag is dezelfde en dat is juist wat het leuk maakt. Je leert elke dag nieuwe dingen.
Wat me nog zo enorm aanspreekt is dat het wel gaat om naar je lichaam luisteren, maar je werkt ook echt met je lichaam. Je werkt aan je buikspieren, aan het lenig worden,...en dat resultaat zie je toch ook een beetje!



Ik ben nog steeds zeer tevreden over dit yoga programma. Heb jij ervaring met yoga? 

Share:

3 reacties

 1. Ik zou niet weten hoe ik aan Yoga moet beginnen. Ik denk dat het gewoon een kwestie van doen is. Misschien moet ik het maar eens een kans geven :)
  Je bent trouwens echt goed bezig :) Ook fijn dat je het zo leuk vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, ben er dit weekend ook mee begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vorige week aan yoga gedaan en was echt totaal niet lenig...deze en volgende week kan ik niet aan yoga doen maar hoop dat ik uiteindelijk ook verschil ga merken. Knap van je dat je dit elke dag doet.

  BeantwoordenVerwijderen