De perfecte bronzer-look in 1 stap!

Ik draag steevast elke dag bronzer. Het is na enkele jaren weinig tot geen gezichtsmake-up te dragen écht een vast element in mijn make-uproutine geworden. Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik helemaal dol op mijn H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan. Goedkoop, de perfecte kleur én het product dat ik heb gebruikt voor dit artikel. Lees je even mee?how to bronzer


Om mijn "perfecte" gebronsde look te gebruiken heb ik eigenlijk maar 2 producten nodig: mijn H&M Bronzing Powder en mijn RealTechniques Blush Brush.

Nu, ik zeg gebronsd,..inderdaad, ik doe niet aan contouren op een alledaagse basis. Daarom breng ik mijn bronzer aan op de plaatsen waar ik normaal zou contouren, maar doe ik het niet zo precies, en heb ik eigenlijk als doel mezelf een gezonde look te geven en mijn gezicht wat meer dimensie te geven. Ik breng het product aan in de holtes onder mijn jukbeenderen en op mijn slapen.how to bronzer


how to bronzer


Veel mensen zeggen dat de RealTechniques Blush Brush te groot zou zijn om bronzer aan te brengen, maar niets is minder waar! Het past perfect in de holte onder mijn jukbeenderen en het blendt het product terwijl je het aanbrengt. Het resultaat is een prachtige, gebronsde look, die er heel natuurlijk uitziet en die maar héél weinig tijd in beslag neemt!


Wat is jouw favoriete bronzer? 

Share:

5 reacties

 1. Ik vind die kwasten ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel naturel uit! Ik heb voorlopig maar 1 bronzer, dus ik kan niet echt zeggen dewelke mijn favoriet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er echt heel mooi natuurlijk uit :) Ik ben redelijk bleek, dus heb helaas nog niet mijn perfecte bronzer gevonden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig uit. Ik blijf bronzer een lastig iets vinden, het is al snel TE xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, ik contour bijna iedere dag. De ene keer wel sterker dan de andere keer

  BeantwoordenVerwijderen