Waarom oranje lipstick zo fantastisch is.

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je wel hoezeer ik van felle lippen hou. Knalroos, rood, oranje,... Ja, oranje! Mijn favoriet voor de lente. Waarom? Dat heeft vele verschillende redenen! Ik vertel jullie vandaag waarom ik oranje lipstick zo fantastisch vind. Lees je even mee?
oranje lipstickOranje lipsticks zou je beschouwen als één kleur, maar er zit nog heel veel verschil op! Zo heb je bijvoorbeeld de Catrice Ultimate Colour in Coraline, wat een donkere échte oranje kleur is, maar je hebt ook oranje lipsticks met een rode ondertoon, mijn favoriet. Een mooi voorbeeld daarvan is de L'Oréal Collection Exclusive lipstick in Doutzen's Pure Red, de kleur die ik op de foto's draag. Deze is daarenboven ook nog eens helemaal mat, dus beter dan dit wordt het even niet.


Oranje is een leuke manier om felle lipsticks te leren dragen. Een knalroze lipstick, daar moet je al snel een bepaalde look op de rest van je gezicht dragen, een rode kleur is voor sommige mensen al snel ietsje té. Oranje is voor mij de gulden middenweg: het is fel, het is een beetje rood, maar nog niet helemaal, en het past bij een groot aantal verschillende looks.


Oranje heeft de eigenschap om je look direct een boost te geven. Wanneer ik zo'n kleur draag vind ik dat mijn gezicht er direct een stuk levendiger uitziet en dat ik echt present ben. Wie zegt dat oranje lipstick enkel past bij huidskleuren met een warme ondertoon? Mis poes! Ik heb een vrij sterke koele ondertoon en ik vind het best prima bij me staan. Uiteindelijk draag je gewoon waar jij je goed bij voelt!


Felle lipsticks, en zeker oranje, zijn uiteindelijk een hele leuke én snelle manier om een felle kleur te (leren) dragen!Wat is jouw favoriete felle lipstick? 

Share:

2 reacties