Snap, got you!

Whoop! Tijd voor mijn wekelijkse Snap, got you! Ik vertel jullie wat ik gedaan heb, hoe het een beetje met me gaat, welke make-up ik graag gebruik en voor welke kleding ik gegaan ben! Benieuwd? Lees dan even mee!
snap got you blog

Tijd om terug richting Gent te rijden! Elke dag les, dus elke dag de trein op! Op zich is dat zeker geen ramp aangezien ik er maar een kwartiertje op zit, alleen zit ik niet zo graag in de spits, maar dat is iets wat voor iedereen geldt! Gelukkig moest ik die dag maar één vak volgen, dus kon ik er mijn aandacht goed bijhouden!


Ik had die dag al een hele to-do lijst afgewerkt: naar de Albert Heijn (want ik moet genoeg granola in huis hebben, zo lekker!), het was ook tijd voor de 7de dag van de 30 Days Of Yoga en ik wou natuurlijk ook nog een hapje eten voor ik de trein op sprong. Ik besloot mijn make-up simpel te houden, zoals altijd eigenlijk, en het wat op te leuken met een felroos kleurtje, werkt altijd!


Gisteren was de eerste echt mooie dag en het viel me ook op dat die ijzige wind eindelijk weggevallen was, geen luxe als je het mij vraagt! Ik besloot mijn winterjas aan de kant te gooien en deze jas voor het tussenseizoen van H&M van vorig jaar boven te halen. Het is wat een oversized model dus hij zit lekker makkelijk, en ik ben nog altijd doel op het patroontje! Daarnaast koos ik voor een roos truitje, een simpele zwarte legging en mijn chelsea boots van H&M, die het winterweer aardig doorstaan hebben.Pfoeh, wat een dag! Even uitblazen nu! Wat heb jij deze week allemaal gedaan? 

Share:

0 reacties