Beauty - Hema Soft Matt Lipbalms.

Iedereen heeft denk ik al gehoord over deze prachtige nieuwe lipproductjes van de Hema. Mijn eerste lipglossje ooit kwam uit de Hema en sindsdien ben ik eigenlijk nooit écht ontevreden geweest over hun productjes. Toen ik deze kleurtjes aan het swatchen was in de winkel vond ik het geen makkelijke opdracht er enkele te kiezen. Uiteindelijke huppelde ik toch naar de kassa met twee prachtige kleurtjes in de hand. Lees je even mee?
review swatches hema soft matte lipbalms


Ik moet zeggen, ik heb zeker en vast genoeg productjes liggen die hierop lijken. Het enige wat me ertoe aanzette om ze toch uit te proberen was het enthousiasme van mede-bloggers en het feit dat dit matte lipproducten zijn, mijn favoriete finish.

Zoals je kan zien, komen deze lipproducten in de vorm van een potlood. Hierdoor zijn ze makkelijk aan te brengen, ze liggen heel erg fijn in de hand! Meer product krijg je tevoorschijn door onderaan het pennetje eventjes te draaien. Geen slijper nodig!

Ik had het echt waar moeilijk om enkele kleurtjes te kiezen, maar aangezien er vrij veel nude kleurtjes in de collectie zitten, wou ik gaan voor iets anders: een medium roze kleur (03) en een prachtige berry-rode kleur (05).review swatches hema soft matte lipbalms

review swatches hema soft matte lipbalms

review swatches hema soft matte lipbalms
Hema Soft Matt Lipbalm - 03.


Nummertje 03 is een prachtige medium roze kleur. Hij heeft een duidelijk koele ondertoon, waar ik in het begin een beetje schrik voor had, uiteindelijk zonder reden. Dit productje glijdt over de lippen, maar de finish is prachtig: mat, met in het begin een héél subtiel glansje, maar toch comfortable op de lippen. Zorg wel dat je lippen in een goede conditie zijn, want dit kleurtje maakt de droge velletjes toch net wat zichtbaarder dan je zou willen. review swatches hema soft matte lipbalms

review swatches hema soft matte lipbalms

review swatches hema soft matte lipbalms
Hema Soft Matt Lipbalm - 05.


Toen ik dit kleurtje voor het eerst droeg wist ik meteen dat het eentje was waar ik heel veel plezier zou aan beleven. Sowieso ben ik altijd een grote fan geweest van rode lippen, maar deze berry ondertoon maakt het toch net wat draagbaarder. Ideaal als je maar net begint met rode lippen dragen en je het nog een beetje eng vindt! Deze is net wat matter heb ik de indruk en hij blijft ook wat langer zitten. De glans op de foto komt vooral door de lichtinval.
review swatches hema soft matte lipbalms

review swatches hema soft matte lipbalms

review swatches hema soft matte lipbalms
Nog even beide kleurtjes naast elkaar: links zie je 03, rechts 05.review swatches hema soft matte lipbalms
Ik ben zeker even enthousiast dan ik had gehoopt. Deze productjes zijn toch weer een schot in de roos. Ze blijven gerust een uur of drie zitten, de donkerdere kleur zelfs nog ietsje langer. Zo heb ik nu naast mijn Pretty Lips Lipgloss van Hema ook eentje van deze productjes in mijn handtas zitten! Ze kosten €4,50 per stuk en zijn uiteraard verkrijgbaar in de Hema filialen en op hun website!


Heb jij deze al eens uitgeprobeerd, zo ja, wat vond je ervan? 

Share:

8 reacties