Review - Catrice Absolute Rose Palette.

Een compact doosje, zes kleurtjes,..dat klinkt als een nieuwe palletje van Catrice! Na het Absolute Nude, Absolute Bright en Absolute Matt pallet, hebben we sinds kort ook het Absolute Rose pallet. Een Naked 3 dupe in mini formaat of toch niet helemaal? Vandaag mijn verdict! Lees je even mee?review swatches catrice absolute rose paletteDeze oogschaduwdoosjes van Catrice bestaan steeds uit zes kleurtjes. De verpakking is lekker compact en dus makkelijk mee te nemen in je make-up tasje! Ik ben vooral fan van de verpakking van deze versie door het mooie rosé-gouden opschrift. Sowieso zijn deze palletjes vrij goed gemaakt voor hun zachte prijsje.

Dit pallet bevat zes kleurtjes, 4 shimmers en 2 kleurtjes met een satin finish. Ik vind het toch opmerkelijk dat Catrice er eindelijk voor gekozen heeft shimmers & satin (bijna mat) met elkaar te combineren en niet enkel een palletje met glanzende kleuren terug op de markt te brengen.

De kleurtjes uit dit pallet zijn op zich vrij goed gepigmenteerd, al moet ik zeggen dat enkele ervan wel vrij goed op elkaar lijken wanneer je ze swatcht, het enige verschil is dat ze telkens een beetje donkerder zijn. Op zich vind ik het palletje zeker niet verkeerd qua kleurkeuze, maar er had misschien wat meer verschil in mogen zitten.
Mijn favoriete kleurtjes zijn zeker de laatste drie, aangezien deze het meeste pigment bevatten, de eerste kleur staat mooi in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot.review swatches catrice absolute rose palette

review swatches catrice absolute rose palette

review swatches catrice absolute rose palette

review swatches catrice absolute rose paletteLook met het Catrice Absolute Rose Palette.

Het resultaat van dit palletje is een heel zachte look. Je kan het wat meer smokey maken door de laatste kleur in je crease aan te brengen, maar ik heb het wel voor dit effect. Dit is zeker een ideaal palletje om een alledaagse look mee te maken en in je everyday bakje te bewaren!review swatches catrice absolute rose palette

review swatches catrice absolute rose palette

review swatches catrice absolute rose palette

review swatches catrice absolute rose palette
Ik ben echt wel tevreden over dit palletje. Op zich zijn het hele nette kleurtjes én ze zijn heel draagbaar. Ook de pigmentatie is zeker niet verkeerd in vergelijking met bijvoorbeeld het Absolute Bright Palette.  Naast het Absolute Matt Palette is dit zeker mijn favoriet van de vier die Catrice heeft.Het Absolute Matt palletje is te koop bij Kruidvat, zowel in België als in Nederland en dit voor de prijs van €4,99. Zeker de moeite waard!


Heb jij al een oogschaduwpalletje van Catrice uitgeprobeerd?

Share:

5 reacties

 1. Ik heb het ook onlangs gekocht en het is inderdaad een zeer fijn pallet! Ik ga er binnenkort ook waarschijnlijk een review over schrijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfel enorm over het aanschaffen van deze, lees zulke verschillende reacties. Vind jouw review in ieder geval wel heel uitgebreid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem laten liggen en ik heb voor het Absolute Bright pallet gekozen. Maar nu merk ik die laatste zin daarover toch wel op. Even kijken, en misschien zelf ook even reviewen vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er beter uit dan ik had verwacht! Mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb enkel de absolute nude van deze palettes. Ik wist niet dat er ook een latte versie was!! Dus deze ga ik zeker kopen als ik terug ben!

  BeantwoordenVerwijderen