Personal Update - Health & Motivatie.

Goedemorgen! Heb jij ook zo zin in deze zondag? Of je er nou een luie zondag van maakt of toch beslist om tussen de werkjes door even neer te ploffen, mijn Personal Update staat klaar! Op naar een gezondere levensstijl, mijn motivatie en andere bits & bobs. Lees je even mee?personal update blogJullie hebben het gisteren misschien al gelezen, maar ik heb besloten dat ik net wat gezonder wil gaan leven. Het is niet dat ik nu echt ongezond leef, maar de echt zware maaltijden en het gebrek aan beweging, daar moet iets aan gedaan worden!

Ik heb besloten om de 30 Days Of Yoga te doen, een reeks op Youtube. Ik las erover op een andere blog en het maakte me zo nieuwsgierig dat ik onmiddellijk een kijkje nam op dat kanaal. Gisteren heb ik dag 1 afgewerkt, en ik moet zeggen, it feels gooood! Ik heb zo wel een beetje het gevoel dat ik er spierpijn aan ga overhouden, maar veel tijd om daaraan te denken heb ik niet, want later vandaag is het tijd voor dag 2! Ik vond het zeker ontspannend, maar ook nog vrij intens tegelijk. Het is in ieder geval duidelijk dat het een hele tijd geleden is dat ik nog iets van sport gedaan heb.

Met sporten alleen kom je er niet natuurlijk, dus ik ga ook wat gezonder eten. Lekkere salades, warm of koud, pasta's,..ik kijk er al naar uit! Ik ben steeds op zoek naar nieuwe, gezonde receptjes, dus indien jij er nog enkele weet, stuur ze maar op me af!

Verder is een weer een weekje voorbij, wat gaat het toch énorm snel! Het lijkt alsof het tweede semester gisteren maar is begonnen, maar we beginnen maandag gewoon al terug aan week 4! Ongelofelijk!


Wat gaan jullie de komende week allemaal uitspoken? 

Share:

2 reacties

  1. Wat leuk dat je mee gaat doen aan de 30 dagen yoga! Heel veel succes! Ik ben zelf vorige week begonnen met de bikini body guide. Heb echt giga veel spierpijn haha, maar verder gaat het goed hoor haha! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De komende week ga ik terug een gezond oor hebben (haha!), en terug werken. Ik kijk er zo naar uit, want ben het thuis zitten beu! En buitenkomen wil ik niet te veel doen, want dan krijg ik een (onterecht trouwens) schuldgevoel dat ik leuke dingen kan doen, terwijl mijn collega's mijn uren opvangen in de winkel..

    BeantwoordenVerwijderen