Healthy Days - Gezonde salade met kaas!

We willen allemaal gezonder leren eten, maar we hebben niet allemaal evenveel tijd om ons bezig te houden met koken, een uitgebreide maaltijd te voorzien,... Ik pak het graag simpel aan en daarom toon ik jullie vandaag mijn 5-minuten salade! Lees je even mee?lifestyle blog healthy recept


Wat hebben we nodig?

  • Sla (ik neem ongeveer 2 handjes voor 1 persoon).
  • Zongedroogde tomaat (hoeveelheid naar keuze)
  • Komkommer (ongeveer 1/3 voor 1 persoon)
  • Gerijpte kaas (enkele schijfjes met de kaasrasp)lifestyle blog healthy recept


Hoe ga je te werk?


Ik kan moeilijk zeggen dat deze maaltijd echt een "how-to" nodig heeft. Ik begin altijd met het wassen van de sla, waarna ik de komkommer in grove blokjes snij. Daarna is het een kwestie van de zongedroogde tomaat wat mooi te schikken en de schelletjes kaas erover te leggen. Om deze salade af te werken kan je er ook nog wat walnoten aan toevoegen voor wat extra crunch.
lifestyle blog healthy recept
Zo, jouw heerlijke salade is klaar, en het heeft zeker niet meer dan 5 minuten geduurd!

Share:

2 reacties