New in - H&M Sportkleding!

Ik gebruik al een hele tijd dezelfde sportkleding, en besloot dat het wel eens tijd werd mijn garderobe wat op te fleuren. Waar kan je dan beter beginnen dan bij H&M? Jammer genoeg hebben niet alle filialen een sectie met sportkledij, even opzoeken is dus de boodschap! Gent Zuid heeft een redelijk assortiment en ik nam 2 leuke stuks mee. Kijk je even mee?new in h&m sportkleding

Eerst en vooral was ik op zoek naar een leuke broek. Net omdat ik leuke sportkleding zou hebben, zou ik me nog meer gemotiveerd voelen om eraan te beginnen, dat was zo'n beetje mijn gedachte. Mijn oog viel op deze hele leuke sportlegging met grafische print. De kleuren zijn wit, grijs en zwart en dus is deze broek makkelijk te combineren met andere tops. De broek zit heel comfortabel en zakt niet af tijdens het sporten. Toppie!
new in h&m sportkledingIk train meestal gewoon thuis, dus vind ik het dik oké om enkele met een korte sporttop aan de slag te gaan. Het is lekker luchtig en dat is wel handig tijdens die stevige workouts! Ik koos voor deze grijze top, terug makkelijk te combineren met andere sportkleding. Ook deze zit comfortabel en laat me toe vrij te bewegen tijdens het sporten!
new in h&m sportkledingDe top kon ik bemachtigen voor €15,00 , de broek was iets van een €20,00. Helemaal niet duur voor sportkledij en nog leuk ook! Heb jij de sportkleding van H&M al geprobeerd?

Share:

3 reacties

  1. Ooh, die broek ziet er geweldig comfortabel uit! Leuke print ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sportbroek. Ik heb een paar topjes van de H&M, maar de rest koop ik eigenlijk allemaal bij de Primark. Ik besloot ook iets nieuws te kopen om in te sporten (motiveert idd toch net wat meer), staat vandaag online op de blog. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb toevallig 2 weken geleden dezelfde sport-bh gekocht, hij is echt heel fijn! De broek ziet er ook heel mooi uit, helaas had ik hem niet bij ons in de winkel gezien.

    BeantwoordenVerwijderen