Plog - De weekendeditie.

Weet je nog dat ik een tijdje geleden voor het eerst een plog deed? Wel, ik vond dat eigenlijk heel leuk om te doen, maar omdat elke weekdag er voor mij wel een beetje hetzelfde uitziet, besloot ik deze keer een plog te doen in het weekend! Ik deed mijn workout in de ochtend, ging lekker even winkelen en viel halverwege de dag in slaap,...Lees je even mee?plog weekend lifestyle blog

7:17u. Tijd om op te staan! Ik heb nog altijd dit eeuwenoud ding dat als wekker moet dienen, maar,..eigenlijk word ik in het weekend standaard rond dit uur wakker. Vroegere vogel?
Ik word dit zicht trouwens echt nooit beu. 's Morgens kan je nog wel eens het geluk hebben dat het zonnetje komt piepen en dan ben ik echt helemaal verkocht. Goeiemorgen!plog weekend lifestyle blog

plog weekend lifestyle blog
7:23u: Tijd voor ontbijt! Het is weekend, dus de mama was al vroeg weg naar de bakker om verse koffiekoeken te halen. Nomnomnom!plog weekend lifestyle blog
8:31u : Tijd voor mijn dagelijkse workout! Yoga en buikspieroefeningen. Here we go!


plog weekend lifestyle blog
9:53u: Even lekker opfrissen, snel een outfit aantrekken en hup, de auto in, even gaan shoppeeeen!
Jammer genoeg moesten we eerst een file trotseren (op zaterdagmorgen?) om op onze bestemming te raken. Gent Zuid, pas maar op, want we zijn in aantocht!
Mijn make-up van vandaag: simpel, fris en makkelijk!plog weekend lifestyle blog

plog weekend lifestyle blog
11:47u : De buit van vandaag! Ik had echt dringend eens een leuk paar hakken nodig waarbij ik niet naar de grond moet kijken om mezelf recht te houden. Dit soort schoentjes zie ik de laatste tijd erg vaak en voor €20,00 kon ik ze écht niet laten liggen. En voor die keer dat ze mijn maat nog hadden,..Voor de rest kocht ik ook nog enkele leuke bovenstukken,..shoplog?plog weekend lifestyle blog13:49u : Tijd om even de cursussen boven te halen en die oefeningen op te lossen! Analytisch boekhouden is zeker niet mijn meest favoriete vak, maar ik wil er natuurlijk wel voor slagen.plog weekend lifestyle blog
14:48u : Even de tijd nemen om foto's te schieten, want ja, daar dient een weekend natuurlijk ook voor! Deze accessoires hebben jullie deze morgen in dit artikel al kunnen bekijken!
Ik krijg natuurlijk steevast assistentie van deze kleine rakker. Nu ja, assistentie, hij wordt al een beetje slaperig van ernaar te kijken,..


plog weekend lifestyle blog

plog weekend lifestyle blog
14:52u : Dit is trouwens mijn standaard chill-outfitje: makkelijk shirt en de meest comfy legging van de H&M. Om eerlijk te zijn, ik zou gerust zo buiten willen komen, maar misschien beter voor de omgeving van niet ;).

Voor de volledigheid ook nog even mijn nagellak van vandaag: de Essence Colour & Go nagellak in That's what I mint!


plog weekend lifestyle blog

plog weekend lifestyle blog
16:45u : Even het avondeten klaarzetten! Ik ben in de tussentijd even in slaap gevallen,..woeps,..dus met een nog half dicht oog snij ik enkele lekkere, dikke sneden van dit speltbrood. Ik ben de laatste tijd echt helemaal fan van speltbrood, het is zo lekker en licht verteerbaar!


plog weekend lifestyle blog
17:27u : Fi-na-lly, tijd voor een heerlijk bad! Even wat badschuim erin en relaxen maar!


plog weekend lifestyle blog
18:19u : Tijd om wat bij te lezen op Twitter, nieuwe filmpjes te bekijken op Youtube en natuurlijk even te werken voor mijn eigen blog. Ik merk dat ik vooral op gebied van mijn blog 's avonds productiever ben. Hebben mijn mede-bloggers dat ook?plog weekend lifestyle blog
20:26u : TV-tijd! Eigenlijk wou ik eerst naar Titanic kijken, die die avond op de Belgische tv gespeeld werd, maar,..ik heb hem zeker al 30 keer gezien en diezelfde avond moest het Belgische elftal spelen in de kwalificaties voor het EK. Voetbal dan maar! Eigenlijk interesseert deze sport me alleen wanneer de nationale ploeg speelt, maar ja. plog weekend lifestyle blog

plog weekend lifestyle blog
23:00u : Tijd om onder de wol te kruipen! De klok wordt immers een uurtje vooruit gedraaid en ik heb de volgende dag nog heel wat te doen. Slaapweeeeeel!
Zo ziet een dag in het weekend er eigenlijk vrij vaak uit voor mij. Sporten, een uitje en vooral wat relaxen. Hoe zag/ ziet jullie weekend eruit?

Share:

3 reacties

 1. Mega leuke Plog :D Speltbrood eet ik ook enorm graag de laatste tijd! Vooral lekker met wat olijfolie en zeezout :3 Simpel en lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vroeg me al af welke nagellak je ophad! :D Hihii, now I know ! °\(^.^)/°

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke plog!
  Ik vind het altijd wel leuk om te zien hoe een ander de dag door komt:).

  BeantwoordenVerwijderen