Healthy Days - 30 Days Of Yoga Week 3.

Een dag vol updates vandaag! Ik ben weer even verder gevorderd in de 30 days of yoga want ik heb week 3 namelijk voltooid! Hoe gaat het met mijn lichaam? Merk ik nog vorderingen? Je leest het allemaal in deze update. Lees je even mee?
30 days of yoga update


Ik heb gemerkt dat het in deze derde week vooral draait rond het opdrijven van de intensiteit, de duur en het verbinden van de bewegingen met de ademhaling. Intensiteit, aangezien je toch wel merkt dat de oefeningen elkaar sneller opvolgen en er net wat zwaardere reeksjes oefeningen zijn. Duur, want de meeste video's duren nu tussen de 20 en 30 minuten.

Wat mij vooral opvalt is dat ik de oefeningen steeds makkelijker aankan. Door problemen met mijn knie heb ik het altijd heel moeilijk met balansoefeningen, maar aangezien daar wel op gewerkt wordt in dit programma, merk ik toch wel een hele verbetering op. Ook de plank oefeningen begin ik echt leuk te vinden en de verbintenissen tussen de verschillende oefeningen begin ik onder de knie te krijgen.

Ik vind het moeilijk om te besluiten of het echt iets aan mijn "gewicht" doet, dat denk ik niet, maar het vormt mijn lichaam wel net wat meer, en dat is waar ik naar zocht. Ondanks dat je toch een workout doet, ben je ook altijd bezig met je geest, en ook dat is bij mij af en toe heel hard nodig.


Ik kijk er heel hard naar uit de laatste 9 dagen van dit programma te vervolledigen. Heb jij nog weet van leuke workout programma's? Laat ze dan even achter in de reacties!

Share:

0 reacties