Healthy Days: Snelle salade!

Tijd voor nog een Healthy Days! Ik ben de laatste tijd echt helemaal fan van salades. Ze zijn enorm licht, gezond en ook nog eens heel makkelijk te maken. Vandaag toon ik jullie één van mijn favoriete varianten. Lees je even mee?gezonde salade recept

Wat heb je nodig?

  • Sla 
  • 1 tomaat
  • 1/3 komkommer
  • 1 bolletje mozzarella
  • walnootjes indien gewenst
  • peper, zout

Hoe ga je te werk?

Ik kan moeilijk zeggen dat er een echte "how-to" is voor dit gerechte. Het is snel, dus in dit geval wil dat zeggen: grof snijden en maken dat het in een kommetje licht. Ik snij alles in vrij grote stukken, noem het '"rustiek"! Je kan deze salade zodanig veel wijzigen naar je eigen smaak. Wil je een vinaigrette erbij, dat kan natuurlijk! Ik vind het lekker om alles vrij puur te houden, maar er gewoon nog een beetje peper en zout bijdoen doe ik wel voor de smaak.gezonde salade receptHier ben je letterlijk nog geen 10 minuten mee bezig en er staat een snelle, gezonde salade voor je neus! Smakelijk!

Share:

4 reacties