Lifestyle - Een signature look?

Iedereen heeft bepaalde kenmerken, en heeft een bepaalde look waaraan je die persoon herkent. Ook ik heb ondertussen een ietwat signature look ontwikkeld, zowel op gebied van make-up als op gebied van kleding. Lees je even mee?
signature look mytopknot lifestyle blog


Mij zal je ten eerste altijd herkennen aan mijn casual kleding stijl. Ik ben echt niet iemand die elke dag helemaal opgekleed de straat op gaat. Als student hol ik van hot naar her en ik zie mezelf dat jammer genoeg niet op een paar hakken doen. Een andere reden waarom ik geen hakken draag, is omdat ik groot ben van mezelf en dat ik er dan uitzie als een echte giant, maar dit is weer een ander verhaal.


Mijn must-haves? Comfy truitjes, zwarte leggings/ jeggings en chelsea boots! Ook ben ik helemaal weg van jasjes, dus ook daar kan je me zeker aan herkennen. 
Ook mijn make-up ziet er bijna dagelijks hetzelfde uit, al probeer ik wel wat af te wisselen wat de lipkleur betreft. Om terug te komen op de opmerking uit het vorige stukje, ik ben heel veel weg van huis en dus is het niet echt ideaal om een make-uplook op te hebben die veel onderhoud vergt. Ik neem meestal enkel een poeder mee en het lipproduct van die dag. Indien ik weet dat het een lange dag wordt, hou ik me steevast bij een neutrale lipkleur; mijn favoriet van het moment is de Hema Pretty Lips Lipgloss in de kleur Dusty Pink.


Mijn must-haves? Een natuurlijke foundation/ BB-cream, mascara, wenkbrauwen bijtekenen en een leuk kleurtje op de lippen.

Heb jij een signature look? Laat die even achter in de reacties, dan kunnen we er gezellig over kletsen! 

Share:

3 reacties

  1. Hi Fien, er ontbreken precies nog foto's? :-) Tof artikel, though.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij dit artikel even geen extra foto's. Looks en outfits zijn de laatste week online gekomen, beschouw het als een directe, kleine samenvatting ;)

    BeantwoordenVerwijderen