Lifestyle - Favoriete Youtubers van het moment!

Vandaag is het tijd om jullie weer eens een lijstje mee te geven met mijn favoriete Youtubers van het moment. Op dit moment ben ik een beetje ziekjes, dus er is iets zo goed als mijn tijd wat op Youtube te doden. Zin om enkele (nieuwe) kanalen te ontdekken? Lees dan snel even mee!

favoriete youtubers


FunForLouis.


Zin in een flinke brok avontuur en het nodige Tarzan gehalte? Dan ben je bij deze Britse Youtuber aan het juiste adres. Louis lijkt een beetje op een wildeman door zijn warrige rastakapsel, maar hij maakt énorme leuke filmpjes en laat je verschillende landen door een andere bril zien. Ideaal voor die mensen die wat meer van de wereld willen ontdekken of die een nieuwe daily vlogger zoeken om te volgen!In The Frow.

Ja, ik heb nu eenmaal iets met Britse Youtubers. Victoria is een prachtige vrouw die vooral over fashion en beauty babbelt, maar ook de nodige lifestyle komt aan bod. Ik denk dat ze vooral opvalt door haar stijl,  maar ze heeft ook een mooie manier van editen, en dat spreekt me toch ook altijd aan. Zeker de moeite waard om haar kanaal een keertje te bekijken!XHIT Daily.


Ik ben van plan hier nog een heel artikel aan te wijden, maar dit kanaal wil ik toch even vermelden. Op zoek naar een leuke workout? Dan ben je aan het juiste adres! Op dit kanaal vindt je ongelofelijk veel verschillende workouts voor de armen, de benen en voor dat gewenste six-pack. Ik ben er nu al een tijdje mee bezig en vind hun workouts echt helemaal top!

Dit zijn mijn favoriete kanalen van dit moment. Heb jij nog suggesties? Laat ze dan gerust achter in de reacties! 

Share:

2 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd naar je artikel over de laatste youtuber, haar workouts lijken me heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Louis is zo leuk! Ik ben benieuwd naar Inthefrow, ik kende haar nog niet. Ga meteen eventjes kijken!

    BeantwoordenVerwijderen