Personal Update - Presenteren & Nagels.

Het is zondagochtend, tijd om even rustig wakker te worden met een kop koffie in de ene hand, een koffiekoek in de andere en genieten maar van deze ochtend! Tijd voor iets persoonlijks, namelijk een update. Ik geef jullie natuurlijk tussendoor verschillende updates, maar ik kan natuurlijk in geen enkel artikel zo persoonlijk zijn als hier. Lees je even mee?
personal update lifestyle blog


De helft van het tweede semester van dit academiejaar is gewoon alweer voorbij! Hoe snel gaat de tijd wel niet? Nog twee weken en het is paasvakantie, of blok in mijn geval, dan nog 6 weken te gaan en de examens komen er weeral aan! Tussendoor moet ik ook nog even presenteren. Brr,..niet mijn favoriete opdracht, maar het moet ook gebeuren zeker?

Verder, hoe bevalt de nieuwe blog jullie? Het is natuurlijk een stuk uitgebreider en ook wat anders dan mijn "echte" beautyblog, maar ik moet toch zeggen dat ik me persoonlijk heel wat meer op mijn gemak voel en ik voel me ook een stuk meer vrij. Nu post ik gewoon waar ik zin in heb en dat doet me erg veel deugd. Ik heb nu ook altijd wel iéts waar ik wil overschrijven en dat is helemaal top natuurlijk.

Kan je geloven dat ik gisteren voor het eerst in een jaar mijn nagels nog eens gelakt heb? Geen nood, ik heb ze tussendoor natuurlijk verzorgd en bijgehouden, maar een kleurtje hebben ze al een hele tijd niet meer gezien. Geen idee hoe het komt, maar ik ben gewoon veel te ongeduldig om te wachten tot mijn nagels droog zijn en ik sla er dus altijd in om ze helemaal te verprutsen. Hebben jullie dat soms ook?

Eigenlijk gaat voor de rest alles zijn gewone gangetje de laatste tijd, al merk ik dat ik de laatste dagen weer wat meer last heb van mijn angstgevoelens. Niet helemaal de perfecte timing, maar natuurlijk, het is nooit de perfecte timing te hebben om last te hebben van anxiety, bluuh.Hoe gaat het met jullie, lieve lezers?


Share:

4 reacties

 1. Wat fijn dat alles zo goed met je gaat! En wat gaat de tijd snel he.. Dan is het (school) jaar straks ineens weer om. Persoonlijk vind ik persoonlijke blogs veel leuker dan beautyblogs! Dus bij mij valt het zeker in de smaak! :)
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Morgen heb ik ook mijn eerste presentatie van dit semester en dan volgende week nog eentje, ik kijk er nu al tegenop! Wauw, een jaar zonder nagellak! Ik draag er zelf ook zeker minder dan vroeger maar zo lang zonder zou ik niet kunnen ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verandering is super! In het begin deed ik ook alleen maar huidverzorging en je voelt je op een bepaald moment een beetje "beperkt". Zalig als je het nu over eender wat dan ook kan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je blog nu beter en leuker :) Op een gegeven moment is al dat beauty niet meer zo interessant.. zeker niet als je er al jaren mee bezig bent. Bovendien blijft een blog persoonlijk, dus doe lekker waar je je goed bij voelt. Voor de lezer is het ook leuker om een blogpost waar jij zelf gelukkig mee bent.
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen