Fashion - Must-have accessoires voor de lente.

Je zou het aan het weer niet kunnen afleiden, maar het is toch wel degelijk lente. Om er dan zelf wat meer vrolijkheid in te brengen, heb ik vandaag voor jullie enkele must-have accessoires op een rijtje gezet. Lees je even mee?
must-have accessoires lente


must-have accessoires lente  • Sjaaltjes. Wat dat is bij mij toch waar de lente een beetje rond draait. Die hele dikke wintersjaals kan je nu eindelijk aan de kant schuiven en het is tijd voor een luchtiger versie. Dit beige sjaaltje komt van H&M, past overal bij en is echt een must in mijn kleerkast.
  • Kettingen. Want nu kan je het af en toe ook eens riskeren om met je mooie kettingen te gaan pronken en misschien als vervanging voor het sjaaltje te gebruiken. De ketting met het blaadje komt van H&M, de statement necklace komt van de webshop Miss Ritchie. 
  • Haaraccessoires. Want ook dat hoort helemaal bij de lente. Op de foto zien jullie een leuke scrunchie, maar ook sjaaltjes voor in het haar en andere frulletjes vind ik helemaal top!
  • Armandjes & ringetjes. Zeker om te layeren. Ik vind het heel leuk om bij warmer weer een stuk van mijn arm te versieren met leuke armbandjes, een horloge,... en ringetjes, tja, ik draag ze bijna elke dag en ik vind dat ze toch een zeker elegantie uitstralen.must-have accessoires lente
Wat zijn jouw must-have accessoires van dit moment? 

Share:

0 reacties