Healthy Days: Workout Of The Day - Yoga Stretch + Victoria's Secret Abs!

Tijd voor een nieuwe WOTD, oftewel een "Workout Of The Day"! Ik probeer mijn schema wel wat strak te houden, maar wissel wel eens af in de oefeningen zodat ik het niet saai begin te vinden of met tegenzin aan mijn workout begin. Benieuwd wat ik vandaag combineerde? Lees dan snel even verder!
workout of the day


Ondertussen heb ik het mezelf wat gewoon gemaakt om een bepaalde routine in mijn workouts te steken. Zin in een artikel volledig over mijn routine? Laat het dan zeker even weten in de reacties!

Ik begon met mijn dagelijkse, vrij rustige yoga-workout. Ik zit aan dag 27 van 30 days of yoga, bijna klaar dus, en vandaag ging het vooral over het rekken en strekken van je lichaam. Ook zaten er enkele plank oefeningen tussen, altijd handig natuurlijk!
Vervolgens doe ik nog een yoga-sessie, maar eentje die vooral gericht is op de buikspieren. Ook dit is een workout van het kanaal Yoga with Adriene, waarbij je eigenlijk 2 oefeningen doet. Het zijn er maar 2, maar je voelt die buikspiertjes werken hoor, oohlalalaa!

Daarna doe ik altijd nog een beetje freestyle, zo wordt het nooit saai. Ik zoek een leuke workout uit en afgelopen week kwam ik bij deze "Victoria's Secret Ab Workout" terecht op het kanaal XHIT Daily, een heel fijn kanaal trouwens! Nu, wanneer de woordjes Victoria's Secret in de titel staan, spreekt dat altijd een beetje aan natuurlijk, dus ben ik ook deze workout even gaan doen. Uiteindelijk is het een workout van 8 minuten lang die 2 keer herhaald wordt. Aangezien ik al het een en ander achter de rug had, besloot ik elke oefening 2 keer te doen. Meer om mijn spieren niet te overbelasten dan omdat ik niet meer kon. Oh boy, ik voel het hoor! Deze workout concentreert zich echt op je buikspieren, maar het is haalbaar voor wie al het één en ander heeft opgebouwd!Mijn spieren voelen zich weer helemaal kiplekker en ik kan er weer tegenaan voor vandaag! Doe jij deze week nog een workout? 

Share:

1 reacties