Shoplog - Bourjois, Hema & The Body Shop!

Het was echt zo lang geleden dat ik nog een keertje ging shoppen dat ik deze week gewoon een keertje weg moést. Natuurlijk ging ik bij mijn vaste winkeltjes langs, maar uiteindelijk kocht ik maar een paar spulletjes. Net wat te weinig om in een filmpje te steken, dus doe ik het deze keer eens in de vorm van een artikel! Lees je even mee?
beauty shoplog bourjois hema the body shop

Allereerst ging ik even bij Kruidvat langs, natuurlijk! Ik zag dat er heel wat merken flinke korting hadden, maar het enige wat me eigenlijk in het oog sprong waren de nieuwe Rouge Edition Aqua Laquers van Bourjois. Ze hadden al de velvet variant, maar ik was heel erg benieuwd naar deze, dus nam ik 2 kleurtjes mee, 02 en 06. 02 is een prachtige naturelle roze kleur, terwijl 06 een oranje-rode kleur is die echt van je lippen spat, prachtig! Binnenkort volgt er zeker nog een review.beauty shoplog bourjois hema the body shop
Ik heb de laatste tijd al zo énorm veel gehoord over deze nieuwe Hema Soft Matt Lipbalms dat ik besloot ook 2 kleurtjes uit te testen. Na ze allemaal op mijn hand geswatcht te hebben, besloot ik uiteindelijk te gaan voor 03, een medium roze kleur en 05, een prachtige berry kleur. Ook naar deze ben ik heel benieuwd!beauty shoplog bourjois hema the body shopAls laatste stapte ik nog even The Body Shop binnen, waar ik een voorraadje insloeg van mijn favoriete gezichtscrème, de Aloe Soothing Gel. Er zijn ondertussen al 5 verpakkingen opgegaan, dus je kan wel stellen dat ik heel tevreden ben over dit product. Bovendien ging er ook nog eens een korting af, dus dat was helemaal top!
Vanaf volgende week kan je uiteraard review verwachten over deze leuke lipproductjes, maar eerst nog even flink uittesten! Wat heb jij recent nog aan je stash toegevoegd? 

Share:

2 reacties

  1. Oooh ik kocht ook drie van die lipbalms van HEMA. Kleurtjes 4 tot 6

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super benieuwd naar die nieuwe van Bourjois!

    BeantwoordenVerwijderen