Make-up must-haves voor de lente!

Eindelijk, de lente is in zicht, tijd om onze make-upbag eens goed onder handen te nemen. Ik gooi alles eruit en vul hem alleen met producten die ik zeker ga gebruiken specifiek voor de lente! Kijk je even mee naar mijn make-up must-haves voor aanstormend seizoen?make-up must-haves lente

make-up must-haves lente


 • Blush. In de lente kies ik altijd voor een iets zoetere, lievere kleur dan anders, liefst met een mooi glansje erin. Cream blushes, daar ben ik zeker fan van, maar een kleur die altijd kan is de Studio Blush van ELF in de kleur Tickled Pink, een prachtige lichtroze kleur met een glansje.
 • Highlighter. Eigenlijk is highlighter niet meer nodig wanneer je de ELF blush draagt, maar jullie weten dat ik grote fan ben van highlighter. Mijn favoriet op dit moment is de Essence Soo Glow! cream to powder highlighter in de kleur Bright up your life, een prachtige lichtroze kleur met een erg mooi glansje.
 • Veel oogschaduw draag ik niet, maar ik wil wel de kleur op mijn oogleden egaal maken. Daarvoor gebruik ik mijn MAC Painterly Paint Pot, een kleur die heel erg aansluit bij mijn eigen huidskleur. Tip: breng deze aan met een fluffy kwast in plaats van met je vinger, zo voorkom je dat je te veel product aanbrengt en dat het product uiteindelijk gaat creasen! 
 • In de warmere maanden ben ik echt helemaal weg van vloeibare eyeliner. Het is een snelle ooglook en het geeft mijn ogen toch een pak definitie. Mijn favoriet van dit moment? De Essence Liquid Ink Matt Eyeliner!
 • Natuurlijk mogen we de lippen niet uit het oog verliezen en wat is er nu mooier dan een lekker felle kleur op de lippen. Ik ben nooit een fan geweest van felroze kleuren, maar de MAC Miley Cyrus lipstick heeft toch mijn hartje gestolen.


make-up must-haves lente


Wat zijn jouw must-haves voor de lente? 

Share:

4 reacties

 1. Ooh de MAC lipstick is echt prachtig! Laat de lente maar komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal van uit het verre Australië is het eens tijd om wat blogs bij te lezen :-) Heel leuke Essentials! De Miley ligt thuis ook op me te wachten! Zo bummed dat nog 6,maanden moet wachten er ik deze kan proberen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Mijn musthave is mijn Nars highlightstick the multiple :-D

  BeantwoordenVerwijderen