Plog 13/03/2015!

Ja hoor, ik ben ook een keertje aan het ploggen geslagen! Ik zit al langer met het idee in mijn hoofd om ook een keertje mijn dag te vloggen, maar aangezien ik daar nog de juiste camera moet voor aanschaffen, is dat nog niet voor direct! Ik schoot gisteren een hoop kiekjes van mijn dag. Kijk je even mee?lifestyle blog plog


7:32. Goeiemorgeeeeen! I woke up like this, letterlijk dan. Hier ben ik net mijn bed uitgerold en ik zie eruit alsof ik gerust nog een paar extra uurtjes slaap zou kunnen gebruiken. Maar hé, ik ben een vroege vogel en eens er beweging is moét ik eruit.

7:32. En dit is mijn uitzicht wanneer ik 's morgen opsta. Inmiddels komt de zon al een stuk vroeger op en blijf ik altijd een paar minuutjes genieten van het uitzicht.

7:38. Tijd voor ontbijt! Ik functioneer werkelijk niet zonder dat ik iets in mijn maag heb en een kop koffie naar achter heb geslagen. Mijn ontbijtje van vandaag: halfvolle yoghurt, granola met honing en een banaantje. Oh, en mijn zwarte koffie natuurlijk niet vergeten. Ik kan er weer tegenaan!lifestyle blog plog
9:46. Ondertussen ben ik even wakker geworden, heb ik een to-do lijstje gemaakt in mijn hoofd, heb ik nog wat naar schoolwerk gekeken en is het ondertussen tijd geworden voor mijn dagelijkse yoga! Vandaag staat er maar een sessie van een kwartiertje op het programma, maar ik geniet er toch even van. Namasté.

10:14. Tijd om iets aan mijn haar te doen! Ik besloot vandaag mij stijltang boven te halen en waves te maken. Het moet toch zo precies niet dan wanneer je krullen maakt en ik ben helemaal fan van deze look. Nog even wat volumepoeder erin en klaar!

10:46. My Top Knot is geboren! Feeeeeeest! Ik ben wel even de tijd uit het oog verloren en breng snel wat make-up aan. Uiteindelijk zou ik gerust eens zonder naar de les durven, maar ik ging gewoon voor een hele natuurlijke look.
lifestyle blog plog
10:48. Bijna etenstijd, want ik moet er vroeg vandoor voor de les deze namiddag en eet liever nog iets thuis. Ik geniet nog even van het mooie zonnetje en de warmte die het geeft, achter glas natuurlijk.

11:13. En deze rakker geniet er ook van uiteraard.

11:26. Tijd om de deur uit te gaan! Ik stee nog even een colbertje aan van H&M en kies voor een cirkelsjaal want brrr,...het is niet warm buiten. Toch nog maar even mijn jas halen ook!
lifestyle blog plog
11:26. Wie kent deze awkward mirror-selfies nog? I do!

11:53. Ik arriveer altijd véél te vroeg aan het station en moet dan ook nog 11 minuten wachten. Ik (en mijn schaduw) genieten dan nog maar eventjes van het zonnetje!

12:50. Aangekomen op de campus! Vandaag staat recht op het programma, dus ik haal mijn laptop boven om mee te kunnen typen. Veel handiger dan met de hand schrijven, want dan ben ik toch nooit helemaal mee. Nog even Twitter checken moet kunnen natuurlijk!


lifestyle blog plog17:26. Tijd om weer richting huis te keren! Ik begin eigenlijk al aardig honger te krijgen,...

17:35. Gelukkig laat deze trein nooit op zich wachten en is hij altijd een stukje vroeger aan het perron. Ik loop altijd naar de laatste wagon, daar komt zelfs op een druk uur bijna niemand zitten! En weet je wat een bijna lege wagon betekent? Selfie tiiiiiiiiiime!

17:47. Mijn zicht vanuit de trein. Op zonnige avonden zoals deze kan ik hier eigenlijk best van genieten. Je ziet de wereld vanuit een heel ander perspectief en soms ben ik zodanig diep in gedachten verzonken dat ik moet opletten dat ik op tijd uitstap!


lifestyle blog plog21:35. Tijdens het eten nog even flink bijpraten met de ouders, want ook al zien we elkaar heel veel, toch weten we altijd wat te vertellen. Daarna een lekker bad en lekker chillen op de bank. Welterusten lieverds!lifestyle blog plog
Zo, dit was de plog! Ik vond het echt héél erg leuk om te doen en een volgende editie laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten. Laat me in de reacties zeker even weten wat jij ervan vond!Share:

7 reacties

 1. Wat leuk! En wat heb je prachtig haar zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk om te lezen vind ik! ^^ Ik ga dit ook eens proberen op mijn blog! ^^ Lijkt me ook leuk om te maken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk! ene kleine tip: het leest vlotter als er telkens 1 foto staat met daaronder de tekst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!
  Best een relaxte dag had je, zo ziet het er tenminste wel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plog! Ik vind de vernieuwing van je blog super geslaagd!!

  BeantwoordenVerwijderen