Fashion - New in!

Dit weekendje bracht ik een kort bezoekje aan de shops, maar zoals je kan zien kan ook een kort bezoekje heel wat goeds als resultaat hebben! Naast mijn verslaving voor jasjes, waar ik er weer 2 nieuwe van kocht, vond ik ook éindelijk dé perfecte tas om mee te sjouwen naar de les. Kijk je even mee naar mijn nieuwe aankoopjes?fashion new inIk was echt al een hele poos op zoek naar een tas om mee te nemen naar de universiteit. Mijn Longchamps tas heeft ondertussen al heel wat meegemaakt en ook het feit dat er geen onderverdelingen zijn, maakt dat er dringend vervanging nodig was. Ineens botste ik op deze tas van Pieces. Het leek net voorbestemd: nog één tas die net in mijn vizier kwam. Hij is vrij gigantisch, maar  heeft én onderverdelingen én een apart vak voor mijn laptop zodat hij niet kan geschonden worden door andere kaften en boeken in mijn tas. Ik ben er echt helemaal blij mee!fashion new in

fashion new in
Nog zoiets waar ik al énorm lang naar op zoek ben: een mooie leren jasje. Ik heb al ontiegelijk veel modellen gepast, maar geen enkel leek me écht te staan. Toen ik het rek van Only uitkamde, botste ik dit prachtige leren jasje, ideaal! Hij is niet te kort, niet te lang, is simpel van model en heeft niet te veel versierinkjes, net wat ik wou.fashion new in

fashion new in
En toen kwam ik dit jasje tegen. Eerlijk,..ik heb blazers en jasjes genoeg, maar wanneer ik een mooi model zie kan ik maar moeilijk weerstaan. Dit is een jasje uit de Astrid Black Label lijn (jawel, dé lijn van onze Hollywood vrouw Astrid Bryan) en ik ben er helemaal weg van! Waar het leren jasje ideaal is voor op die dagen waar je er iets stoerder wil uitzien, is dat jasje dan weer iets "klassieker", iets meer opgekleed. Heel blij dat ik deze in mijn kleerkast heb hangen!fashion new in

fashion new in
Ik kan niet wachten om met het warmere weer weer outfitfoto's te gaan schieten. Wat heb jij recent aangekocht?

Share:

4 reacties