Beauty - Happy New Hair!

Ein-de-lijk. Ik kan de blogpost hier eigenlijk al afsluiten, maar dat is natuurlijk niet echt de bedoeling.   Wie mij kent, weet dat ik heel erg veel van mijn haar hou, maar dat ik het niet erg voor de kapper heb. Gisteren ging ik iets vroeger uit de les en besloot ik te gaan voor wat me-time. Omdat ik toch even vrij was, besloot ik ineens een bezoekjes aan de kapper te brengen, eindelijk! Het verschil is niet énorm groot, maar ik toon het toch even. Kijk je even mee?


Aan alle mensen met heel fijn haar zoals ik: wacht nooit zo lang om naar de kapper te gaan!

Ten eerste zie je het niet heel duidelijk op de foto, maar mijn puntjes waren echt énorm droog en kapot. Ik probeerde het eigenlijk wat te negeren, maar dat kon ik natuurlijk ook niet blijven doen. Door het te negeren zou mijn haar er niet beter van worden en aangezien ik het nog een stuk wil laten groeien, moest het even goed gezond staan. Ik besloot samen met de kapster er een 3-tal centimeter af te doen. Ik schrok in het begin wel een beetje, maar het is voor het goede doel natuurlijk!

Ook gaf de kapster me enkele tips mee omtrent mijn fijne haar. Je mag nooit langer wachten dan 6 maanden om naar de kapper te gaan, zo blijft het mooie gezond! Ook sprayde ze een voedende olie in mijn haar toen ze het ging drogen, achteraf gezien een heel goed idee! Mijn haar zag er direct een stuk gezonder uit en het glansde ook heel erg mooi.

Zoals je kan zien, is her aan het model vrijwel niets veranderd. Ik wil alles gelijk laten groeien, dus even geen modelletje is de boodschap.new hair beautyblog


Ik ben echt erg blij dat mijn haar eens onder handen genomen is. Gaan jullie graag/regelmatig naar de kapper? 

Share:

2 reacties

  1. Ik wacht eigenlijk altijd te lang met naar de kapper gaan, maar als ik het dan doe laat ik maar een heel klein beetje af knippen. Ik kan er niet zo goed tegen haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! :) Naar welke kapper ben je geweest in Gent? Ik heb namelijk een slechte ervaring gehad 2 weken geleden en ik zoek een nieuwe en goede deze keer :)

    BeantwoordenVerwijderen