Interieur - Quotes in huis.

Als er iets gezelligheid brengt in huis, dan is het wel decoratie. Ik vind het heel erg leuk om met kleine dingen het huis op te vrolijken en een leuke sfeer te geven. Vandaag gaan we het even hebben over quotes. Kijk je even mee?interieur quotes

Ik vind quotes zo énorm leuk! Ze zeggen iets over jezelf, over je thuis en over je huis. En,...ze hoeven helemaal niet duur te zijn! Je vindt er al hele leuke bijvoorbeeld bij Action, maar werkelijk elke interieur winkel heeft een brede keuze in huis. Wil je ze niet kopen? Je kan ze natuurlijk heel makkelijk zelf maken! Misschien maak ik daar in de toekomst wel eens een DIY rond!


FAMILY is a little world that is created with love. - Want dat is gewoon een feit. Er is geen warmere plek dan je eigen familie.interieur quotes
Oost West, Thuis Best. - Want hoe graag we soms ook even thuis weg zijn, er is niks fijner dan terugkeren naar je eigen warme nest!interieur quotes
Home is where the heart is. - Ik ben een echte huismus en hoe graag ik ook even  ga winkelen of wegga met vriendinnen, ik vind het o zo fijn om terug thuis te komen.


interieur quotes
Heb jij ook leuke quotes hangen in huis? Laat ze dan zeker even achter in de reacties!

Share:

3 reacties

  1. Ik heb eigenlijk helemaal geen quotes in huis..moet ik misschien toch maar eens kopen want vind het erg leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het echt super leuk. Ik hou van Quotes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie quotes om in je huis op te hangen! Ze stralen ook gewoon liefde en rust uit :)

    BeantwoordenVerwijderen