Workout Of The Day - Intense Yoga!

"Daar zal je haar weer hebben met haar yoga hoor." Jep, sorry jongens, maar dit moet ik echt nog even schrijven! Jullie weten ondertussen wel dat ik dagelijks aan yoga doe en dat ik er echt helemaal weg van ben. Ondertussen ben ik ook workouts beginnen combineren en het is vooral die combinatie waar ik jullie vandaag meer wil over vertellen. Lees je even mee?intense yoga workout

Gisteren was ik toe aan de 23ste dag van de 30 days of yoga. Nog een weekje te gaan en ik heb dit programma gewoon afgerond! Enerzijds ben ik wel blij, omdat ik het heb volgehouden, maar anderzijds mocht dit programma van mij gerust een jaar geduurd hebben hoor!

Nu vond ik de workout van gisteren wel écht goed, ik trainde mijn buikspieren, arme en werkte aan flexibiliteit, maar ik wou toch nog een extraatje doen. Op hetzelfde kanaal, Yoga with Adriene, vond ik een workout die de buikspieren als thema had. Helemaal iets voor mij, aangezien dat de spiergroep is waar ik nu vooral even wil op trainen. Uiteindelijk bestaat de workout uit 2 simpele bewegingen, maar toch is het vrij intens en voel je achteraf wel dat je buikspieren gewerkt hebben.Door deze workout ben ik ervan overtuigd dat wanneer ik dagelijks de abs video 2 keer herhaal en combineer met een andere workout, ik echt wel vorderingen ga merken. Natuurlijk kom ik bij jullie terug met de resultaten daarvan, maar ik wil deze combinatie toch echt wel aanraden!


Doe jij deze week nog iets van sport? Laat er ons over discussiëren in de reacties!

Share:

2 reacties

  1. Ik heb gisteren mijn benen flink getrained in de sportschool. Veel squats, lunges en boxjumps. Vanavond ga ik met mijn vriend een lichte spinning les doen en daarna hoop ik dat ik eindelijk het sporten weer een beetje ga oppakken.
    Voor de zomer sportte ik zo'n 5 dagen in de week, alleen na de zomervakantie kon ik mezelf echt niet meer aan het bewegen krijgen. Yoga vind ik ook heerlijk. Vooral omdat ik zowel voor mijn blog als mijn studie hele dagen op een stoel moet zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yoga spreekt me de laatste weken echt meer en meer aan, wil het echt zo graag proberen! Ik denk dat ik ook wel de microbe te pakken zou krijgen eens ik ermee zou beginnen :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen