Instagram Diary #27!

Of je nu vandaag kiest voor een rustige zondag of er toch enkele leuke activiteiten op de planning staan, ik ben er weer met mijn Instagram Diary van deze week! Ik maakte enkele leuke kiekjes in Gent, maar natuurlijk ook in mijn eigen habitat. Kijk je even mee?
Instagram diary blog

24 februari 2015: H&M is echt zo'n winkel waar het een beetje alles of niets is. Ik kan je zeker vertellen dat het op dit moment alles is. Er zitten unieke stukken bij, er zitten gewoon leuke stukken bij, er is voor elk wat wils! Ik kocht een basic lichtroos truitje (wat ik sindsdien al zovéél gedragen heb!), een kimono waar ik bijna niet mee kan wachten om hem te dragen en een leuke top met bloemenprint en kant!

25 februari 2015: Tijd voor mijn wekelijkse wandeling van 30 minuten naar de campus, heerlijke woensdagochtend! Eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om deze trip 's ochtends om 7.30u te moeten doen, want ik krijg dit zicht als cadeau. Echt, Gent en zijn zonsopgangen = love!

26 februari 2015: De les is gedaan, tijd om naar huis te gaan! Ik zit momenteel dagelijks op de trein en zolang er niet té veel volk op zit, kan er werkelijk van genieten om even helemaal weg te zakken en na te denken over die dag. Instagram diary blog


28 februari 2015: Hongeeer! Tijd om even een salade in elkaar te flansen. Ik koos voor mozzarella, tomaat, komkommer en sla. Makkelijk, snel, maar vooral lekker en gezond!

1 maart 2015: Dit gebeurt er wanneer ik even niet veel zin heb om te studeren en mijn laptop aanstaat. Photo Booth fun! Ik ben altijd iemand geweest die graag gekke bekken trekt en graag lacht, tijd om mezelf uit te lachen dan? :)

2 maart 2015: Tijd voor yogaaa! Mijn moeder ging deze week een yogamatje voor me halen, hoe lief! Ze kent me goed en koos een knalroze uit, natuurlijk kan ik daar mee leven! Outfit: iets heel comfortabel!

4 maart 2014: Het is toch wel eindelijk lente, en zeker in dit seizoen vind ik het fijn om een bloemetje in huis te hebben. Het fleurt je huis onmiddellijk helemaal op en als ze dan nog eens lekker ruiken ben ik helemaal blij!
Instagram diary blog
Wat staat er bij jullie nog allemaal op het programma?

Share:

0 reacties