Beauty - What's in my make-up bag?

Het is echt al zo lang geleden dat ik nog een artikel als dit maakte! Dit moet één van mijn eerste filmpjes ooit te zijn, maar in de vorm van een filmpje zou ik nu toch heel snel rond zijn. Heel veel draag ik niet met me mee,..nu ja,..als je de lipproducten niet meetelt toch. Kijk je even mee?what's in my make-up bagAls eerste heb ik steeds mijn gezichtspoeder bij. Een glimhoofd, daar heb ik niet veel last van, maar ik wil liever voorkomen dan genezen. Mijn vaste MAC Studio Fix poeder, jep, die heb ik altijd mee!

Eigenlijk komen nu enkele nog lipproducten. I know. Zoals het betaamt heb ik dit tasje niet op voorhand uitgeruimd voordat ik ging fotograferen, dus dit is letterlijk wat er na x-aantal maanden in mijn tasje is beland.
what's in my make-up bag


Om even samen te vetten welke lipkleurtjes ik allemaal verzameld heb in dit tasje:

  • de Hema Pretty Lips Lipgloss in Velvet Mauve (review)
  • de Kate Moss lipstick in 107
  • de Bourjois Rouge Edition Aqua Laque -  Rose on the rocks (review)
  • de Essence Longlasting Lipstick in 16 I am yours! (review)
  • de Catrice Ultimate Colour Lipstick in MATTador
  • de Labello Fruity Shine lipbalm in Guava
what's in my make-up bag


Zo, dit is alles wat er in mijn make-up tasje zit. Zoals je ziet, een heel leger aan lipproducten en een poedertje om een glimmend huidje te voorkomen. Wat neem jij allemaal mee in je make-uptasje? 

Share:

3 reacties