De kogel is door de kerk - update!

Gisteren stelde ik jullie enkele vragen in verband met deze blog. Wat volgt er? Blijf ik op deze site? Begin ik helemaal opnieuw? Aan iedereen die geantwoord heeft: heel erg bedankt! Het heeft me doen inzien dat helemaal opnieuw beginnen toch niet de beste keuze was en dat ik beter hier kon verder doen met een nieuwe naam. Benieuwd naar de aanstormende veranderingen? Lees dan even mee!lifestyle blog


De naam.


Het eerste wat natuurlijk zal veranderen is de naam. Ik koos 2 jaar geleden de naam "My beauty & fashion corner". Ten eerste koos ik die naam omdat ik eerlijk waar geen andere ideeën had en dat de enige naam was die de woorden beauty en fashion bevatten. Daarnaast had ik ook nooit gedacht dat ik zolang ging bloggen. De naam zal veranderen naar "My Top Knot". Een vrij algemene naam, maar toch een naam die iets over mij zegt. "Top knot" kan je verstaan onder als wat ik écht graag wil produceren, wat voor mij een beetje "de top" is. Maar tegelijkertijd zit er ook een grappig stukje in: ik heb jaren gehad dat ik niks anders met mijn haar deed dan telkens een top knot te maken. Tja,..ik vond het wel een leuke naam!


De onderwerpen.


Ook gaan de onderwerpen een beetje veranderen. Ik zeg de beauty- en fashionwereld zeker geen gedag. Ik ben nog steeds enorme fan van alles wat te maken heeft met beauty en fashion, maar laat ons zeggen dat ik de laatste tijd in nog veel meer geïnteresseerd ben. Ik ben op een leeftijd gekomen waarop je toch begint te denken aan huisje, tuintje, boompje, beestje,..ook al heb ik nog 2 jaar studie te gaan. Ik ben dus ook erg geïnteresseerd in onderwerpen zoals interieur. Daarnaast ben ik ook met sport en health bezig en ook gewoon met de dagdagelijkse dingen; mijn omgeving, respect,...


Wat wordt het nu eigenlijk?


My Top Knot wordt een lifestyle blog voor en door de jonge vrouw. Ik zal nog steeds de enige zijn die deze blog onderhoudt, maar ik mag mezelf toch wel bestempelen als een jonge vrouw. Eigenlijk alles waar wij momenteel mee te maken krijgen en de dingen die ons interesseren komen op deze blog terecht! Ook zal er geen .blogspot.be meer achter mijn blognaam hangen, maar zal je als URL gewoon www.mytopknot.be kunnen intypen! 
De veranderingen zullen de komende dagen te zien zijn. De mensen die mij via Bloglovin' volgen, zullen nog altijd updates ontvangen, daar moet je zelf niets voor doen. Ik hoop dat jullie achter me staan en jullie helemaal klaar zijn om in dit nieuwe avontuur te stappen! 

Share:

13 reacties

 1. You go girl ! Zo spannend allemaal ! Ik wens je alvast suuuuuuperveel succes, liefieee ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super, ben benieuwd naar de veranderingen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad beter om op deze blog te blijven doorgaan, ik zie het nut er ook niet van in om een nieuwe blog te beginnen.
  Veel succes met de veranderingen!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de naam echt superleuk! Kon ik ook maar zo snel op een nieuwe naam komen :D Ik ben al een half jaar over een nieuwe naam aan het denken maar er springt mij zo niets binnen waarvan ik denk 'dat is het' :p Maar jouw nieuwe naam is echt heel leuk! ^^ Zou ook nog bij mij gepast hebben aangezien ik ook constant top knots draag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, spannend! Leuke naam ook! Waar heb je dan eigenlijk je domein gekocht uiteindelijk? Ik wil ook al een tijdje mijn eigen domein en een nieuwe namen maar ik kan maar niet beslissen ;-) Veel succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke nieuwe naam heb je gekozen! Succes met je nieuwe start! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super, super leuk! Ik ben heel benieuwd. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oog wauw Fien! Hoe leuk om te lezen! Ik kijk heel erg hard uit naar de aanpassingen! Ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super! Uiteindelijk denk ik de beste keuze :)

  BeantwoordenVerwijderen