Beauty - Mijn huidige dagelijkse make-up look!

Laten we het nog een keertje over make-up hebben! Jullie weten ondertussen wel dat ik niet kies voor de hele ingewikkelde looks, maar ik wou jullie toch eens een update geven. Glowy huid, goed aangezette wimpers en een knaller van een lipstick! Kijk je even mee?
everyday makeup look mytopknot

Ik hou nog altijd van mijn glowy huidje. Het ziet er mooi gezond uit en hier en daar een beetje afgepoederd gaat het de hele dag mee. Mijn Rimmel Wake Me Up foundation is dus nog altijd mijn perfecte combinatie, samen met mijn Maybelline Fit Me Concealer. De poeder die ik gebruik is mijn geliefde MAC Studio Fix poeder.

Mijn wenkbrauwen heb ik nog altijd graag goed aangezet. Het geeft mijn gezicht een stuk meer definitie en ik zie er direct een stukje beter uit dan zonder mooi opgemaakte wenkbrauwen. Voor de ogen gebruik ik op dagelijkse basis eigenlijk enkel mascara, momenteel ben ik mijn Clinique High Impact mascara aan het opgebruiken.

De bronzer die ik gebruik, die kennen jullie ondertussen al, de H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan, nog steeds mijn favoriet. De blush die ik al bijna twee maanden non-stop draag is de Catrice Illuminating Blush in I'm nuts about you, een prachtige neutrale, oudroze kleur.

En dan, natuurlijk, een knalrode lip. Ik heb altijd het gevoel dat ik me beter voel wanneer ik een rode lipstick draag dan wanneer ik bijvoorbeeld een neutrale lip draag, een gewoonte denk ik. Op deze foto's ben ik voor de Catrice Ultimate Colour lipstick gegaan in de kleur MATTraction.
everyday makeup look mytopknotHoe ziet jouw make-uplook eruit op dit moment?

Share:

4 reacties

 1. Ziet er erg mooi uit! Mooie lipkleur ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne producten. De lippenstift staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je ziet er super mooi uit! Die Catrice lipstick staat je erg goed!
  Ik draag op het moment geen makeup :)

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love red lips :D Mooie look hoor! Liefs, Cherry

  BeantwoordenVerwijderen