Mijn everyday lente make-up look!

De lente komt piepen en de eerste zonnestralen doen me alvast heel goed. Om helemaal uit die winterdip te geraken, is het natuurlijk leuk om ook onze make-up look een update te geven. Vandaag, mijn eerste lente make-up "routine" van dit seizoen! Benieuwd? Lees dan even mee!everyday lente make-up look

Gezicht:


Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer - 15
MAC Studio Fix Poeder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
ELF Studio Blush - Tickled Pink
Essence Soo Glow - Bright up your life

Ogen:


MAC Painterly Paint Pot
Huidskleurige oogschaduw
Essence Liquid Ink Eyeliner - Matt
Clinique High Impact Mascara

Lippen


NYC Applelicious Lip Balm - Pink Lady
everyday lente make-up look

everyday lente make-up look

everyday lente make-up look
Hoe ziet jouw lente make-up look eruit? 

Share:

4 reacties