Healthy Days: Workout Of The Day!

Tijd voor een kleine spin aan de gewoonlijke OOTD of FOTD. Vandaag is het tijd voor de workout of the day! Ik ben de laatste tijd erg bezig met mijn lichaam, ik wil het gezond en fit houden. Toch ben ik niet iemand die uren in de sportschool gaat zweten en door problemen met mijn knie zijn er tal van sporten waar ik beter niet aan begin. Vandaag vertel ik even over mijn WOTD van gisteren, 20 maart.healthy days workout of the day


Zoals elke dag, begon ik met een sessie yoga. Gisteren deed ik de 30 days of yoga sessie, dag 19. De dag daarvoor was vrij intensief, dus werd er vandaag een vrij simpele sessie ingelast. Het ging er vooral om je bewegingen aan je ademhaling te koppelen en omgekeerd. Heel rustgevend, maar je bent tegelijkertijd toch ook bezig met je eigen lichaam en ook dat vind ik belangrijk.


Omdat ik toch nog trek had in een extraatje, besloot ik het Youtube kanaal van Blogilates af te schuimen naar een leuke workout (lang leve Youtube!). Mijn buik is inmiddels vrij naar mijn zin, maar ik blijf soms het probleempje hebben dat ik wat vet verzamel bij mijn onderbuik. Dat is voor vrouwen vrij normaal, maar ik wil toch graag alles wat in balans hebben. Daarom koos ik voor de "5 Best Exercises to Flatten your Lower Belly" work-out. Tien minuutjes zweten en je lichaam pushen. Na deze workout voel je wel waar je buikspieren zich bevinden hoor! Nadien ben je wel voldaan.
healthy days workout of the day


Dit was mijn workout van gisteren! Wil je graag meer van deze artikels lezen of in een andere vorm? Laat het dan even weten in de reacties!


Share:

0 reacties