Help!

Ik stuur hier zowaar een S.O.S uit, ik heb even heel dringend jullie hulp nodig! Enkele vragen stormen al dagen, weken door mijn hoofd in verband met deze blog en ik heb het gevoel dat ik het gewoon vooral aan jullie moet vragen, mijn lezers. Wil je me even helpen? Lees dan snel even verder!

beautyblog


Deze blog bestaat inmiddels een tweetal jaar. Het begon als iets waar ik gewoon af en toe zou schrijven, maar ik had niet gedacht dat ik het ooit zo intensief zou gaan doen. Deze blog is inmiddels een beetje mijn kindje geworden. Ik ben dan wel niet de grootste blogger, ik geniet evenveel van elke reactie en elke leuke communicatie met lezers.

Nu is er een probleempje dat de laatste tijd soms de kop op steekt. Wil ik enkel over beauty en fashion praten? Ik ben een jonge vrouw, wordt stilaan helemaal volwassen en plan om binnen dit en 2 jaar toch wat op mijn eigen benen te staan. Net daardoor zijn er de laatste maanden ook heel wat andere dingen die me interesseren naast beauty en fashion. Daardoor heb ik ook het gevoel dat ik deze blog soms een beetje "verwaarloos", naar mijn grote spijt. Dit heet nog altijd "My beauty & fashion corner" en ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd wel nog over beauty en fashion blog, maar voornamelijk lifestyle de kop op steekt.

Nu is mijn vraag aan jullie: blijf ik verdergaan op deze blog, verander ik de naam of,...begin ik opnieuw, met een geheel nieuwe blog. Ik heb wel al wat ideetjes en het zou voornamelijk gaan over het leven van de jonge vrouw. Dat kan werkelijk over alles gaan, ook over beauty en fashion, maar ook interieur, levensgebeurtenissen, dingen die me raken, gewoon echt een beetje "mijn leven".


Ik zou het heel leuk vinden mochten jullie me wat helpen in deze keuze. Liefs, Fien. 

Share:

6 reacties

 1. Oeii, lastig probleem! Je verteld dat je al 2 jaar op dit blog bezig bent, wat betekent dat je er dus al heel veel werk en tijd in hebt gestoken. Zou dan misschien zonde zijn om dan nu helemaal op nieuw te beginnen. Mijn advies zou zijn om op dit blog verder te gaan maar de naam te veranderen. Op deze manier gaat het werk wat je in je blog hebt gestoken niet verloren :) Als je je naam hebt aangepast kun je er altijd nog een berichtje uitgooien met extra uitleg. Dat snappen je volgers best! :)

  Heel veel succes met deze lastige beslissing, en ik ben benieuwd wat je keuze wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal opnieuw beginnen is misschien een beetje zonde van de tijd die je al in je blog hebt gestoken? Ik zou de dingen die je noemt ook graag lezen, dus wat mij betreft mag het op deze blog blijven verschijnen. Dus misschien dan een naam kiezen die ietsje algemener is dan beauty en fashion? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel, aangezien je al lang met deze blog bezig bent, ga je hem misschien heel erg missen moest je aan iets nieuws beginnen. Een naamsverandering is misschien dan de beste optie, heb al enkele bloggers het zien doen en ze zijn er allemaal doorgekomen zonder het verlies van veel volgers enzovoort.

  Tof dat je je lezers betrekt bij deze beslissing! Zorg vooral dat je doet waar jij je goed bij voelt :).

  XXX
  Ella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal opnieuw begonnen zou zonde zijn, omdat je al zolang bezig bent, maar je zou misschien de naam kunnen veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals iedereen het hier al zegt : helemaal opnieuw beginnen, zou ik ook niet doen. Naamsverandering is het beste maar als je met deze naam wilt blijven doorgaan, begrijp ik dat best. Het is JOUW blog, dus je kan er op zetten wat je wilt, ook al is het niet beauty & fashion gerelateerd. En je die hard fans ga je echt niet kwijt spelen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin bij meerdere blogs te zien dat ze meer de lifestyle-kant opgaan naarmate ze volwassener worden. Als je het mij vraagt, zou ik deze blog behouden maar je naam een twist geven zodat je aangeeft dat je blog meer gaat inhouden dan beauty en fashion alleen :). Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen