Mijn favoriete health/ sport pagina's!

De laatste tijd ben ik erg bezig met gezonder leven en wat meer één zijn met mijn lichaam. Ik ren hele dagen van hot naar her en dan is het soms eens fijn om even aan mezelf te denken. Morgen komt de eerste update over mijn 30 days of yoga, maar vandaag deel ik nog enkele andere pagina's die ik heel graag bezoek. Lees je even mee?
favoriete health sport pagina's

BeFiT.


Op zoek naar een leuke workout die je gewoon thuis kan doen? Dan is dit jouw pagina op het wereldwijde web. Er staan énorm veel verschillende workouts op, van echte heel intensief, tot pilates, alles vind je hier! Ik heb de 30 day shred gedaan, maar ik zou heel graag nog iets anders uitproberen. Heb jij nog tips? 
Yoga With Adriene.


Ik had echt noooooit gedacht dat ik yoga zou doen, maar ik keek de eerset video en was meteen overtuigd: dit moést ik proberen. Momenteel doe ik de 30 days of yoga, en dat bevalt me zo goed! Het is een combinatie van relaxende oefeningen met spieroefeningen,... Echt eens het proberen waard!Cambria Joy.


Recent ben ik dit meisje op Youtube beginnen volgen. Ze maakt veel verschillende video's, maar ik kijk vooral naar haar video's op health en fitness. Ze heeft zo'n leuke ideetjes qua voeding, en ze weet ook haar motivatie over te brengen. Ideaal wanneer je even een dipje hebt!Heb jij nog weet van pagina's over health & fitness? Laat het dan zeker even achter in de reacties!

Share:

1 reacties

  1. Ik ben hier de laatste dagen veel mee bezig, bedankt voor het delen :)

    BeantwoordenVerwijderen