Healthy Days: Update Yoga Week 1 + Food!

Het is zaternamiddag en het is inmiddels exact 1 week geleden dat ik de 30 days of yoga startte. Vandaag is het tijd voor mijn eerste update en vertel ik jullie nog wat meer over hoe het nu met mijn ritme en gesteld is. Lees je even mee?healthy days update


Yoga, ik hou van jou! Ik had nooit gedacht dat ik het ooit ging zeggen, maar ik doe dit programma echt heel erg graag. Het heeft me op een week tijd al net ietsje leniger gemaakt, al heb ik nog een hele weg te gaan. Het leukste vind ik de afwisseling. Elke dag krijg je een andere work-out voorgeschoteld en je raakt het dus ook nooit beu. Dat was mijn probleem vaak met andere work-outs of met de fitness: je raakt verzeild in een stramien dat je na enkele weken echt helemaal beu bent. Dit 30-dagen programma is helemaal top!

Ik heb het gevoel, maar ik kan me dit ook helemaal voorstellen, dat mijn buikspieren net iets strakker zijn geworden. Door de yoga leer je je spieren optimaal gebruiken en er zijn ook dagen waarop je uitsluitend aandacht besteedt aan die buikspieren. Blijven doorgaan met andere woorden!

Het is inmiddels ook al een week geleden dat ik 's morgens een boterhammetje met choco gegeten heb. Ik probeer maximum 1 keer per dag boterhammen te eten, omdat ik het geleidelijk wil afbouwen en niet van de ene op de andere dag helemaal geen boterhammen meer te eten. 's Morgens ga ik nu steevast voor magere of halfvolle yoghurt met granola (de versie met honing is echt heerlijk) en ik gooi er nog wat fruit bij. De granola zorgt ervoor dat mijn maag een hele voormiddag goed gevuld blijft tot ik eigenlijk mijn middageten moet eten. In de plaats van mijn enkele boterhammen per dag ga ik ook soms voor een salade, superlekker en gezond!


Ik ben dus heel blij met de vorderingen die ik deze week gemaakt heb. Lovin' yoga!

Share:

3 reacties

  1. Interessant! Ik wil ook graag van de boterhammen af en zoek nu allerlei alternatieven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, goed bezig hoor! Ik probeer nu ook boterhammen zoveel mogelijk te vervangen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik eet eigenlijk ook heel zelden boterhammen! Veel succes nog!

    BeantwoordenVerwijderen