Welkom op "My Top Knot"!

Ja, het is eindelijk zover! Gisteren zette ik alles in gang om een volgende stap in mijn blogger-leven te nemen: de overstap naar een eigen domein en een kleine ommezwaai! Ik heet jullie allemaal van harte welkom en vertel jullie graag iets meer over deze blog! Lees je even mee?my top knot lifestyle blog


"My Top Knot". Tot 2 weken geleden had ik niet geloofd dat het er nu eindelijk zou van komen mijn blog definitief vorm te geven en naar een eigen domein over te stappen. Ik heb wel vlagen gehad waarin ik erover nadacht, maar eergisteren besloot ik effectief de knoop door te hakken. Een nieuw hoofdstuk.


Zoals jullie kunnen zien, is dit niet meer uitsluitend een beauty- en fashionblog. Ik ben nog steeds énorm geïnteresseerd in deze onderwerpen, maar ik ben inderdaad ondertussen een jonge vrouw geworden met bredere interesses. Ook onderwerpen zoals interieur, health,..het leven in het algemeen,.. komen aan bod. Eigenlijk kan je hier alles verwachten waar de jonge vrouw nu mee te maken krijgt, alle grillen, alle leuke momenten, allemaal vanuit mijn perspectief bekeken. Zie het misschien als een kleine tocht door mijn leven, met al mijn interesses van het moment.


Ik zou het heel leuk vinden indien jullie mijn blog zouden blijven volgen. Ik heb al enorm veel steun en advies ontvangen van mijn prachtige lezers, en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor.


Dankjewel lieve lezers, en tot de volgende post op "My Top Knot"!

Share:

2 reacties