Brandy Melville wishlist!

Hé, wist je dat Brandy Melville ook naar België verzendt? Jaja, het alom bekende kledingmerk is ook ons klein Belgenlandje niet uit het oog verloren, groot applaus! Ik heb dit eigenlijk nog niet zo lang door, maar toén ik het eindelijk uitgevogeld had, plaatste ik direct enkele dingen op mijn wishlist. Benieuwd? Lees dan snel even verder!  • Het eerste shirtje heet de Sheron Top en heeft een hele mooie nude-peachy kleur. Zoals je ook aan de andere shirtjes kan zien, is dit echt mijn stijl. Je kan ze zeer simpel wat oppimpen of gewoon heel casual dragen.
  • Het tweede shirtje heet de Milan Top en deze vond ik vooral leuk door de iets langere achterkant, zo kan je hem ook makkelijk met een legging dragen. Een leuk paar sandaaltjes of enkellaarsjes eronder et voilà!
  • Het laatste shirtje, de ivory top,  heeft een heel los model en is perfect voor op die dagen dat je er toch nog wat "done up" wil uitzien, maar het niet te veel moeite moet kosten. Een lange ketting erbij, wat leuke schoentjes en je bent zo de deur uit. 
  • Dan vond ik ook nog deze leuke juweeltjes. Het eerste is een hele lange ketting met een wensbeentje aan. Ik heb enkele leuke statement kettingen, maar zo nu en dan is een simpele ketting ook heel leuk om te dragen. Het laatste item is dan dit mooie Ying Yang ringetje. Deze is vrij simpel met toch dat beetje extra. 

Indien je erg van fashion houdt, moet je zeker even naar de site van Brandy Melville gaan, de manier waarop ze hun foto's maken is héél erg mooi!

Heb jij ooit al iets van Brandy Melville gehad? 


Disclaimer: bron foto's: http://brandymelvilleusa.com

Share:

1 reacties

  1. Brandy Melville is echt een leuk winkel! Ze hebben er vooral super mooie rokjes!

    BeantwoordenVerwijderen