Top 5: Catrice Cosmetics!

Ik hou van budgetmerken. Telkens wanneer ik een nieuw favoriet budget product vind denk ik: "Yes, het moet geen €30,00 per stuk kosten om een kwalitatief goed product te zijn". Vandaag zet ik voor jullie mijn 5 favoriete producten van Catrice op een rijtje. Benieuwd? Lees dan zeker even verder!


Waw, wat een verrassing; maar ik wou ze toch nog eens vernoemen: de Ultimate Colour lipsticks van Catrice. De grootste pluspunten van deze lipsticks zijn dat ze heel gepigmenteerd zijn, heel creamy en dat ze lang blijven zitten. Als je op zoek bent naar een budget lipstick die lang houdt en je lippen niet uitdroogt, dan moet je zeker even naar deze lijn kijken. Ze hebben ook veel verschillende tinten: van nude tot felroos tot fuchsia...


Nog een favoriet is deze Multicolour Blush van Catrice in de kleur Strawberry Frappucino. Dit is gewoon de ideale blush voor een no make-up make-up look: hij ziet er zo natuurlijk uit dat het je eigen bloskleur zou kunnen zijn. Prima product dit!


Omdat mijn MAC Studio Finish Concealer toch vrij prijzig is, gebruik ik deze terug meer en meer. Qua structuur en werking kan je de Camouflage Cream eigenlijk goed vergelijken met die van MAC; hij is heel gepigmenteerd en ideaal om te gebruiken op puistjes die de foundation niet kunnen verbergen. Dit is gewoon een prima, basic, kwalitatief goede concealer.


Nog een grote favoriet zijn deze Defining Blushes van Catrice. In deze reeks zijn de tinten allemaal mat, en ik weet niet waarom, maar ik vind dat een heel goed initiatief. Veel mensen hebben niet graag shimmers in hun blush, dus dan zijn deze een goede uitweg. Ze zijn prima gepigmenteerd en zien er steeds vrij natuurlijk uit. Zeker de moeite waard!


Boven: Rose Royce.


Onder: Think Pink.


Mijn laatste favoriet is ook mijn favoriete mascara van het moment: de Catrice Ultimate Lash Multimizer mascara. Deze separeert je wimpers mooi, geeft ze het nodige volume, ze zijn goed zwart, de mascara klontert niet,..wat heb je nog meer nodig?Wat is jouw favoriete product van Catrice?

Share:

3 reacties

  1. De Camouflage Cream is hier ook groot favoriet! Mijn favoriete product is zeker hun nieuwste matterende primer, echt fijn spul en al zeker voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten heb je, ik ben ook een Catrice fan :) Mijn favoriete Catrice product is momenteel hun Eyebrow Set: perfecte kleuren voor mijn wenkbrauwen, lekker compact en de mini-spoolie die erbij zit is superhandig. En dit alles uiteraard voor een erg lieve prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Catrice is echt een heerlijk merk! Goede kwaliteit voor een leuk prijsje. Mijn favoriete product van Catrice is een blush genaamd 'apropos apricot' een prachtige lichte perzikkleur met een gouden shimmer.

    BeantwoordenVerwijderen