Review: Essence Viva Brasil blushes!

Het is even een overload aan Essence Viva Brasil producten, maar ik wil alles online hebben voordat het overal uitverkocht is. Ik ben al een hele tijd grote fan van de blushes van Essence omdat ze zo gepigmenteerd zijn. Benieuwd of deze blushes aan dezelfde verwachtingen voldoen? Lees dan zeker even verder!Deze collectie bevat 2 blushes: I <3 Brasil en Destination Sao Paulo.

De blushes komen in een ronde, plastic verpakking, met een mooi opschrift naar aanleiding van de collectie. Ondanks dat Essence een goedkoop merk is, vind ik de verpakking zeker niet verkeerd.
In de blushes zijn verschillende woorden gedrukt die te maken hebben met het WK voetbal (daar slaat de LE ook een deel op), bijvoorbeeld: Rio de Janeiro, Sao Paolo,.. Ik vind dit echt zooo mooi! Het geeft direct iets extra's aan de verpakking en maakt het ook een leuk item om in je collectie te hebben.

Beide blushes zijn mat, mijn favoriete finish! I <3 Brasil is een medium felroze kleur, Destination Sao Paulo is een koraal-rode kleur.Uit ervaring weet ik dat de blushes van Essence heel mooi gepigmenteerd zijn, denk maar aan de soft touch blushes uit hun vast assortiment. Ook deze blushes hebben dezelfde eigenschap; met een heel kleine hoeveelheid product verkrijg je een mooie pigmentatie. Dit betekent ook dat je de blushes heel lang zal kunnen gebruiken.
Bij het aanbrengen merkte ik onmiddellijk dat je vrij voorzichtig moet zijn met aanbrengen doordat ze zo gepigmenteerd zijn. Langs de andere kant vind ik het wel heel leuk om een lekkere felle blushkleur te hebben. Ik breng deze blushes aan met de ELF Studio Blush Brush en dat werkt prima!

Swatches

De reden waarom de roze blush er wat plekkerig uitziet, is omdat ik net iets anders had geswatcht en dat eraf heb gehaald met make-upremover. Daarom pakt de kleur daar niet zo goed, het ligt zeker niet aan de blush zelf!
Omdat veel mensen erom vragen, en terecht, heb ik ook enkele foto's gemaakt van de blushes op mijn gezicht. Zo krijg je toch nog een iets accurater beeld.

I <3 Brasil: 

Destination Sao Paulo:

Ik ben zo enorm blij met deze blushes! Ze zijn goed gepigmenteerd en brengen makkelijk aan. Ondanks hun pigmentatie kan je ze toch makkelijk in de huid werken en brengen ze ook egaal aan. Dit zijn echt uitstekende blushes voor een prikje!

Deze blushes zijn te koop bij Kruidvat tot juni 2014. De prijs: €2,59 per stuk (5 gram / stuk).

Welke is jouw favoriet? 

Share:

5 reacties