Review: The Body Shop Pink Grapefruit Body Scrub- Gelee.

Pink Grapefruit, ofwel roze pompelmoes, hoe zomerser kan een geur zijn? Ik ben echt zo grote fan van deze geur; het is lekker fris en ruikt lekker fruitig. Ik kocht enkele verschillende productjes uit de Pink Grapefruit lijn, maar heb er toch voor gekozen om ze elk apart te behandelen. Vandaag is de Body Scrub-Gelee aan de beurt. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Ik heb in het verleden al een andere body scrub van TBS geprobeerd, maar deze had een vaste structuur. Die voelen eigenlijk aan als een bodybutter, maar dan met kleine scrubdeeltjes erin.
Deze body scrub heeft een gelee vorm. Ik had deze al gespot in de blueberry lijn toen deze net uitkwam, en ik ben er al heel lang benieuwd naar.

Je kent het wanneer je TBS binnenkomt: de minitjes liggen al te loeren vanuit hun rieten mandjes. Ik word er keer op keer naartoe gezogen. Deze keer liep er een actie 2+1 gratis. Hallo, moet ik nog meer zeggen? Het voordeel van minitjes is dat je ze effectief kan opgebruiken. Ik heb er toch altijd last mee om een pot van 200 ml op te maken voor ik hem beu ben.


Pink Grapefruit is een hele frisse, fruitige geur. Er bestaat werkelijk geen enkele geur die meer geschikt is voor de zomer dan deze.

De gelee structuur is heel duidelijk. Het lijkt eigenlijk op een confituur met scrubdeeltjes in, duidelijker is het niet te beschrijven. Deze gelee textuur voelt heel verfrissend aan op de huid en ik vind het persoonlijk een fijner gevoel dan de gewone bodybutters. In deze gelee scrub blijken meer deeltjes te zitten dan in de gewone scrubs, of ik voel ze gewoon duidelijker omdat de structuur zelf zo zacht is.

Bij deze scrub voel je hem echt werken en merk je ook dat hij iets doet voor je huid, ik ben helemaal bekeerd tot de gelee scrubs!


Wanneer je houdt van frisse, fruitige geuren, dan is deze scrub zeker iets voor jou! Hij voelt verfrissend aan, doet z'n werk goed , en zo'n minitje is toch net iets handiger dan een grote pot!

Wat is jouw favoriete zomergeur?

Share:

6 reacties

 1. Ik heb deze ook! Echt super goed product en overheerlijke geur! Zeker en vast mijn favoriet!

  xxFemke
  www.sparklesofmakeup.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze nog nooit gebruikt eigenlijk
  als scrub gebruik ik meestal eentje van rituals, met lekker grove korrels in
  Ik weet niet of deze fijne of grove korrels heeft

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn vrij kleine korrels, maar ze zijn wel goed ruw.

   Verwijderen
 3. Ik heb het nog nooit gebruikt het ziet er wel lekker uit al deed het me meer denken aan jam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het belangrijk dat de korrels goed scrubben. Ik vind het er erg vrolijk uitzien, maar ik vind de geur van grapefruit niet geweldig. Ik ga dan eerder voor framboos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kende ik nog helemaal niet. Lijkt mij wel een fijne scrub!

  BeantwoordenVerwijderen