Review: Clarins Natural Lip Perfector 05.

De laatste tijd ben ik echt op zoek naar lipproducten die ik door de dag snel kan aanbrengen. Wanneer ik een lange dag tegemoet ga is een rode lipstick of mijn favoriete knalroze matte lipgloss jammer genoeg geen optie. De laatste jaren werd er bij buitenlandse youtubers al vaak gesproken over de Clarins Natural Lip Perfectors. Aangezien ik besloot mezelf eens te verwennen, ging ik deze halen in de kleur 05. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!


De Natural Lip Perfector is een lipgloss die heel erg goed voedt en je daarbij een zacht kleurtje heeft. In België zijn ze meestal te koop in 5 verschillende kleuren, en ik denk ook dat dit de enige kleuren zijn in het assortiment. De kleurselectie gaat van nude naar een natuurlijke roze kleur.
De verpakking vind ik heel erg mooi. Het is een hele mooie, elegante tube met een gouden topje. De verpakking alleen al maakt dat je je wat specialer voelt wanneer je het product aanbrengt. Om het product eruit te krijgen, duw je lichtjes op het tubetje en dan komt het product eruit langs een vrij apart applicatortje. Het is een sponsje, maar heeft ongeveer de breedte van je lippen en is recht afgesneden. Dit brengt echt heerlijk aan!

Nummertje 05 is zo ongeveer de donkerste kleur van de hoop, en sluit bijna aan bij mijn eigen lipkleur (ik heb vrij gepigmenteerde lippen van mezelf). Voor mij is het dus een my lips but better, but slightly lighter kleurtje.

Zoals er door zoveel andere Youtubers/ bloggers wordt gezegd, is dit echt een fantastisch productje. Het glossje doet zijn naam alle eer aan: natural lip perfecter.
Het geeft je lippen een hele mooie, afgewerkte look zonder té te zijn. Ik draag het bij elke look, en zeker op dagen waar je het wat rustiger wil houden is dit een ideale gloss. Deze gaat vanaf nu standaard in mijn everyday tasje zitten en zal met heel veel liefde gebruikt worden!
Misschien komt er binnenkort nog een broertje of een zusje bij? 

Share:

0 reacties