Favoriete nude lippen combo!

Ik draag heel graag felle , en dan vooral rode, lippen, laat dat duidelijk zijn. Maar af en toe wil ik het gewoon eens lekker simpel houden en dan is een nude lip ook een leuke optie. Ik ben er nooit een grote fan van geweest, maar na wat zoeken heb ik toch een leuke combo gevonden. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Ik begin altijd met het preppen van mijn lippen . Hoe je dat doet, lees je hier.

Dan is het tijd voor lipstick. Raar maar waar, ik koos voor een MAC lipstick! Dit is Hue, en er hangt eigenlijk wat sentimentele waarde aan vast. Het was mijn eerste MAC lipstick en überhaupt mijn eerste MAC product ooit. Het klinkt misschien wat raar, maar het zal toch raar aanvoelen wanneer deze opraakt.

"Hue" is een glaze finish, wat zoveel wil zeggen als dat hij wat meer sheer is van dekking en dat hij een mooie glans heeft. Het is een hele mooie peachy nude kleur, en ik denk dat het net daarom is dat ik hem graag draag, ik ben zo niet van de concealer nude kleuren.


Deze lipgloss is jammer genoeg LE, maar je kan zeker een alternatief vinden. Het is de Essence lipgloss in de kleur "Be my cookie monster". Hij ziet er énorm bleek uit in de huls, maar eens op de lippen valt het erg goed mee!


Even een swatch: links zie je "Hue" en rechts zie je "Be my cookie monster". Wat is jouw favoriete lipstick van het moment?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

7 reacties

 1. Ik zal dringend eens dit merk moeten uittesten :-) !

  Misschien moet je eens meedoen met mijn give-away? Het past perfect in jouw blogthema!

  xoxo
  zin om make-up te winnen twv 100 euro? Doe dan zeker mee met http://enjoythelittlepleasures.blogspot.be/2014/05/win-win-win.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is inderdaad wel een mooie combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie combinatie! Leuk om nog eens 'n Belgische blogger te ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie combinatie!
  Mijn huidige favoriete lipstick is Benefit Cosmetics Lip Service

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie combinatie! Ik hou zelf ook niet zo van concealer nude kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie nude-combo!! Staat echt heel mooi! Ook je ooglook op de foto vind ik heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen