Favoriete nude oogpotloden!

Nude oogpotloden zijn een must in mijn stash. Zeker wanneer ik er 's morgens vroeg uit moet en er toch (een beetje) wakker wil uitzien. Ondertussen hebben heel wat merken ze uitgebracht en ik laat jullie vandaag mijn favorieten zien! Kijken jullie even mee?Als eerste heb ik er eentje van Catrice: de "Made to stay inside eye highlighter pen", een hele mondvol! Dit is een oogpotlood dat je aanbrengt op je onderste waterlijn. Hij blijft heel goed zitten en geeft je waterlijn een nude, huidskleur.

Vervolgens heb ik een shimmery lichtgele kleur van Essence: de Big bright eyes in de kleur 'highlight it funky". Je hebt ook een rozige variant hiervan, dus het is maar wat je zelf het  mooiste vind. Ik gebruik dit potloodje zowel in mijn binnenste ooghoek als op mijn waterlijn. Er zitten kleine shimmers in en dat geeft een heel mooi effect!Nog een potloodje van Essence, maar jammer genoeg LE, is dit taupekleurige oogpotlood uit de "Cookies & Cream" collectie. Iets gelijkaardige vind je bijvoorbeeld in het Rimmel Scandaleyes assortiment. Dit geeft een heel natuurlijk effect, en de taupe kleur is veel meer flatterend dan ik had gedacht!


Als laatste heb ik nog een highlighter stick zeg maar: de Catrice made to stay highlighter pen in de kleur "Eye like!". Dit is een shimmery stick met een roze ondertoon en ziet er echt prachtig uit in de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot. Eye I like!

Heb jij nog een favoriet nude oogpotloodje? Laat de naam dan zeker achter in de reacties!

Share:

1 reacties

  1. Ik heb nog geen nude oogpotloodjes in mijn bezit aangezien ik de Big bright eyes in de kleur 'highlight it funky wou kopen, maar hij momenteel uitverkocht was bij de kruidvat in mijn buurt :(

    BeantwoordenVerwijderen