Review: The Body Shop Body Sorbets!

Sorbets? Een ijsje! Ah nee, toch niet, een body moisturizer! The Body Shop kwam enkele weken geleden uit met een nieuw product: de body sorbets. Lichte moisturizers die snel in je huid trekken en een lekker geurtje achterlaten. Ik kon niet weerstaan en testte 2 geuren voor jullie uit. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

review the body shop body sorbets pink grapefruit mango

Toen ik de winkel binnenkwam, werd ik onmiddellijk naar het display getrokken. De manier waarop de nieuwe producten zijn opgesteld, zuigen je er gewoon naartoe. Samen met de sorbets staan ook andere producten met dezelfde geur tentoongesteld: de parfums, eau de toilettes,...

De sorbets zouden een lichte moisturizer moeten zijn voor je huid. Wanneer je het product de eerste keer uit de tube duwt, moet je 2 keer kijken naar de textuur. Het is geen lotion, het is geen crème, het is...een sorbet? Het product ziet er letterlijk uit als een sorbet (dit is een soort ijsje). De sorbet bevat wel wat kleur, dus je kan de verschillende sorbets wel onderscheiden wanneer je ze naast elkaar aanbrengt.


The Body Shop Mango body sorbet

The Body Shop Pink Grapefruit body sorbet


Ook de geur is zo lekker! Dat vind ik fantastisch aan producten van The Body Shop: ze ruiken altijd exact naar wat ze zeggen: Pink Grapefruit ruikt naar roze pompelmoes, en Mango ruikt naar mango. De geur is niet zo ziekelijk chemisch, maar is een lekkere, frisse zomerse geur. Om heel eerlijk te zijn heb ik elke tube 3 keer geopend om te beslissen welke ik mee ging nemen.

the body shop body sorbets pink grapefruit mango

Wanneer je de sorbets inwrijft, voelt het product heel verfrissend aan. Het is een heel lichte textuur die onmiddellijk in de huid dringt en geen plakkerig gevoel achterlaat.
Wat ook onmiddellijk opvalt is dat de geur direct vrijkomt. Zeker bij de Pink Grapefruit ben je net een wandelende pompelmoes daarna, maar in de zomer zou ik niets liever willen. De geur blijft ook een tijdje hangen. Ik probeerde enkele producten in laagjes aan te brengen: scrub, douchegel en sorbet van de Pink Grapefruit lijn = magisch!

the body shop pink grapefruit body sorbet mango sorbet

Links: Pink Grapefruit Body Sorbet
Rechts: Mango Body Sorbet

the body shop pink grapefruit mango body sorbet


In elke tube zit 200ml en je betaalt per tube €11,00. Ik vind dit zeker geen overdreven prijs gezien de grote hoeveelheid die je krijgt en de prachtige kwaliteit.

Dit zijn echte ideale moisturizers voor in de zomer. Ze voelen licht aan en laten geen laagje achter, waardoor ze ook ideaal zijn om 's morgens aan te brengen voor een gehydrateerde huid de hele dag door.

Ik ben hier echt helemaal weg van en zou deze producten zeker aan iedereen aanraden!


Share:

10 reacties

 1. Goede review! Deze geuren zou ik ook kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best prijzig voor 1 tube, maar ik ga er toch eens naar kijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere textuur! Wel leuk bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love the texture, maar nu nog een iets mannelijkere variant brengen en 't is in de sjakos! Mannen hebben ook een droog huidje zenne soms ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helemaal enthousiast over de Moringa-geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad Fien! Ik ben ook enorm blij met de sorbets. Ik heb ook pink grapefruit en mango. Super lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh de mango variant lijkt me erg lekker! En 11 euro valt inderdaad wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook fan! De mango geur is echt héérlijk hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ze ook eens testen, ze lijken me zo verfrissend :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is al de zoveelste positieve review. :P Ik ga hier serieus voor kijken.

  BeantwoordenVerwijderen