Eyebrows made easy.

Ik hou enorm van lekkere strakke wenkbrauwen. Maar...dan vooral in de winter. Je gezicht ziet dan meestal niet zo gevormd uit, je huid is een stuk bleker, en je wenkbrauwen kunnen daar dan verandering in brengen. We hebben de laatste tijd echter lekker weer gehad en ik merk dat mijn huid van zichzelf wat meer kleur heeft gekregen en er wat gezonder uitziet. Tijd om mijn wenkbrauwen aan te pakken!Normaal gebruik ik een klein, schuin afgesneden kwastje, zoals de Zoeva Winged Liner kwast. Voor mijn nieuwe "wenkbrauwroutine" gebruik ik echter dit kleine, stompige kwastje van ELF: de smudge brush. Waarom? De haartjes staan heel dicht bij elkaar, waardoor de kwast toch nog compact genoeg is om het poeder op te nemen. Toch laat hij niet zo een hele strakke lijn achter, maar kan je er lekker makkelijk de lege plekjes in je wenkbrauwen mee opvullen.

Tip: gebruik korte strookjes, zo heb je meer controle over de uiteindelijke vorm!

Ik kleur mijn wenkbrauwen trouwens in met een matte, donkerbruine kleur uit mijn MUA Ever After Matte Palette (ik neem een kleur die een 2 à 3 tinten donkerder is dan mijn eigen haarkleur, mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf ook eigenlijk vrij donker).

Om alles op z'n plaats te houden gebruik ik nog steeds mijn Essence transparante wenkbrauwgel die nodig aan vervanging toe is. Woops.


Resultaat: een mooi ingevulde wenkbrauw die er nog steeds heel natuurlijk uitziet!

Je kan ook in dit filmpje zien hoe ik mijn wenkbrauwen op deze manier invul.

Zo, en dat is mijn snelle, makkelijke manier om mijn wenkbrauwen in te vullen. Dit kost me letterlijk maar een minuutje!

Share:

1 reacties

  1. Interessante tip om een smudge brush hiervoor te gebruiken, ga ik ook eens uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen