Herontdekte producten uit mijn stash!

Je hebt zo van die producten die je op een gegeven moment verbant naar de achterste ruimte van je stash. Dat gebeurde ook met de producten die ik jullie vandaag ga laten zien. Ik haalde ze op een gegeven moment terug uit mijn laadjes en begon ze terug te gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
MAC "Painterly" Paint Pot.

De MAC Paint Pots ben ik vooral wat uit het oog verloren door het op de markt komen van de Maybelline Color Tattoo's, de Bourjois crème oogschaduws en vele anderen. Omdat ik toch merkte dat ik de huid van mijn oogleden nog iets egaler wou maken wanneer ik oogschaduw droeg, begon ik deze paint pot terug te gebruiken. 
Nu pak ik hem er bijna altijd weer bij wanneer ik oogschaduw draag!Dior Addict Extreme Lipstick "Incognito"

Ik heb een periode gehad waarin ik bijna niets anders droeg dan fellen lippen. Maar je kent het wel, de ene moment draag je enkel rode lipstick, de andere moment moet en zal je de perfecte nude lipstick vinden. Zo een periode had ik laatst ook, en toen heb ik deze pracht van een lipstick weer boven gehaald. Ik kocht hem meer dan een jaar geleden omdat ik hem bij een Britse Youtube guru had gezien, en eerlijk, ik heb er geen spijt van. Hij is zooo mooi!Caudalie Vinosource Crème Sorbet Hydratante


Ik heb van dit product vorige zomer 2 tubetjes opgemaakt en oh oh, wat vond ik hem heerlijk! Een lekkere luchtige dagcrème, die ook nog eens heel goed voedt. Eigenlijk was ik op zoek naar een nieuwe dagcrème om uit te proberen en toen dacht ik: Hé, ik vond die toch heel fijn? Dus ik besloot hem maar weer eens aan te schaffen en ben er nog steeds heel blij mee!Bourjois Rouge Velvet Edition "Framboujoise"

Dit lipproduct beviel me eerst totaal niet. Toch haalde ik het deze week nog eens boven en het moet gelegen hebben aan de manier waarop ik het product aanbracht. Een kleine hoeveelheid doet al heel veel. Nu vind ik het echt een prachtig lipproductje, het is de perfecte framboosrode kleur!
Heb jij ook zo van die producten liggen? Laat het dan zeker even achter in de reacties!

Share:

3 reacties

  1. Ik moet mijn pot van mac ook meer gebruiken. HIj is zo mooi, maar ik vergeet het gewoon. *shame*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, leuke producten heb je "herontdekt"! Vooral die laatste van Bourjois lijkt me fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijken me allemaal zeer fijne producten. Claudalie heb ik nog nooit gebruikt, moet ik toch eens proberen misschien! En die rouge velvet van bourjois vind ik echt een héél erg mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen