Review: Essence Blush Sticks.

Ik heb deze dingetjes al heel vaak gebruikt in looks, en besef me net dat ik er nog nooit een review over heb geschreven, zonde! Laat ik dat toch maar eens doen. Ik ben een hele grote fan van cream blushes, zeker in de lente en de zomer. Ze geven je huid een natuurlijke boost en je ziet er direct een stuk frisser uit. Benieuwd of deze blushes ook aan mijn verwachtingen voldoen? Lees dan snel even verder!Deze Blush Sticks komen, zoals de naam het zegt, in een handige stick. Je kan ervoor kiezen om het product rechtstreeks met de tube aan te brengen of met je vinger wat product te nemen. Je kan ook met een kwast over de stick gaan, maar dat zal net iets moeilijker zijn, aangezien de stick nogal een kleine oppervlakte heeft.

Ik nam 2 kleurtjes mee (in totaal zijn er 3): Miss Peachy (de linkse) en Pretty In Pink (de rechtse).
Miss Peachy is een hele mooie zachte perzik kleur met een beetje roos erin, Pretty In Pink is een pure roze kleur met gouden shimmers.
Ik was heel aangenaam verrast met de structuur van deze blushes: ze zijn lekker zacht. Wanneer je ze aanbrengt, zowel met de stick zelf als met je vingers, voelt het product niet trekkerig aan en kan je het rustig inblenden. Ook zijn deze sticks goed gepigmenteerd: 1 laagje zorgt voor een mooi, natuurlijk effect, maar je kan de kleur zeker en vast opbouwen. Wanneer je de peachy kleur wat feller aanbrengt, is het echt een leuk, fel effect; je kan je blos het middelpunt van je look laten zijn. Van het roze kleurtje breng ik liever een sutbiel laagje aan.
Ik ging 1 keer over mijn arm om de volgende swatches te verkrijgen: een mooi pigment is het resultaat. Ook kan je zien dat deze blushes een hele mooie glans hebben (deze foto is genomen zonder flits!).Even samenvatten: 
 • hele zachte structuur
 • brengt makkelijk aan
 • de kleur is makkelijk op te bouwen
 • blijven een hele dag zitten
 • te verkrijgen voor een klein prijsje!
Ik zou deze blushes zeker aanraden: ze doen zeer goed hun werk en zien er nog eens heel schattig uit!


Wat is jouw favoriete cream blush? 

Share:

11 reacties

 1. Ziet er heel gemakkelijk en fleurig uit, waar kan je deze kopen ? en wat is de prijs ? :)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze blushes kan je kopen bij Kruidvat voor om en bij de €3,00.

   Verwijderen
  2. Ik gebruik de perzikkleurige blushstick nu dagelijks,
   echt een geweldig product!

   Bedankt

   Verwijderen
 2. Cool! Heb je misschien een foto met waar je het gebruikt op je gezicht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Miss Peachy kan je zien bij mijn Eleonor Calder look (het artikel hiervoor), van de andere blush zal ik binnenkort er nog een foto bijplaatsen!

   Verwijderen
 3. Net lipsticks! Ik denk toch dat ik blushes in poedervorm fijner zal vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en ik vind ze erg fijn! Vooral in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook en ik vind ze erg fijn! Vooral in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur zit alvast goed! benieuwd hoe t eruit ziet op het gezicht :)
  Ik heb zoiets eigenijk nog nooit gebruikt

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend mooie kleuren! :hearteyes: Denk dat ik die maar moet gaan kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er heel goed gepigmenteerd uit, blenden ze goed uit?
  Misschien eens demonstreren in een filmpje? :)

  BeantwoordenVerwijderen