Eleonor Calder inspired make-up.

Ooh, wat hou ik van deze meid haar make-up look! Eleonor staat erom bekend steeds een natuurlijke look te dragen en veel mensen bestempelen het als no mak-up make-up. Dit is een ideale look als je van een neutrale look houdt en als je het niet wil laten opvallen dat je veel make-up draagt. Benieuwd wat ik ervan gemaakt heb. Lees dan zeker even verder!Eerst en vooral is de basis vrij belangrijk in deze look. Eleonor ziet er altijd flawless uit, met een mooie glow. Ik gebruikte mijn ouwe trouwe Bourjois Healthy Mix Foundation omdat deze er heel natuurlijk uitziet, maar wel die flawless finish geeft. Onder mijn ogen gebruikte ik de Maybelline Anti-Age the eraser eye concealer. Deze licht de regio onder je ogen net wat meer op.


Eleonor's wenkbrauwen zien er netjes uit, maar zien er niet té ingevuld uit. Ik gebruik mijn Eyebrows Made Easy methode. Na het invullen bracht ik nog wat van mijn Essence transparante wenkbrauwgel aan om de wenkbrauwen om hun plaats te houden.

Op de foto lijkt Eleonor geen oogschaduw te dragen, maar haar bovenste wimperrand is wel wat gedefinieerd. Ik nam een donkerbruine, matte oogschaduw en zette mijn bovenste wimperrand aan met een fijn lijntje. Ook maakte ik een kleine wing, maar niets té dramatisch. Om mijn ogen wat meer te framen, bracht ik dezelfde kleur aan op mijn onderste wimperrand, maar enkel aan de buitenkant.

De mascara die ik hier draag is de Rimmel Rockin' Curves mascara; deze geeft een natuurlijk effect en separeert je wimpers heel mooi.


Eleonor zet altijd haar blush wat meer aan. Om het toch natuurlijk te houden gebruikte ik de Essence Blush Stick in de kleur Miss Peachy. Ik bracht enkele laagjes over elkaar aan, zodat de kleur net iets heftiger werd. Daarna bracht ik nog een heel klein beetje van mijn MUA Shimmer Highlighter aan op mijn jukbeenderen.Dan is het nog tijd voor de lippen. Eleonor gaat meestal voor een neutrale roze of peachy kleur. Ik nam er mijn Bourjois BB gloss aan in de kleur Fair Skin.
Zo, klaar is Kees! Het resultaat is een neutrale, maar toch mooi afgewerkte look!

De foto waar ik inspiratie uit haalde vind je hier.

Share:

1 reacties