Mijn favoriete lipglossjes!

De laatste maanden ben ik echt van lipglossjes gaan houden. Matte versies voor een gepigmenteerd effect, de iets zachtere glossjes voor een meer alledaagse look. Benieuwd welk mijn favorieten zijn van dit moment? Blijf dan zeker even kijken!


Als eerste hebben we een roos lipglossje. Nou, niet zo speciaal zal je denken, ware het niet dat roze kleurtjes mij niet zo fantastisch staan. Deze Tanya Burr lipgloss in Aurora is echter héél erg mooi. Deze staat denk ik wel goed bij elke huidskleur . Ook is hij supermooi gepigmenteerd en is het zeker niet nodig dat je er een lipstick onder draagt.


Nog een heel gepigmenteerd rakkertje is de Essence XXXL Longlasting lipgloss in de kleur Silky Red. Ik draag dit glossje echt zo enorm veel tegenwoordig! Het is de perfecte oranje-rode kleur; zeker wanneer je het rustig aan doet met je ooglook staat deze kleur echt prachtig. Hij brengt je gezicht helemaal tot leven!Nog eentje van de Essence XXXL Longlasting lipgloss lijn is deze koraalkleur met de naam Coral Delight. Dit is de perfecte subtiele koraalkleur met gouden shimmers. Deze zit echt standaard in mijn handtas!Dan hebben we er eentje van MUA: de Sheer Finish lipgloss in de kleur Happy Days. Dit is ook zo'n kleurtje dat werkelijk overal goed bij staat en ook erg geschikt is om over een lipstick te dragen die je net iets te heftig vindt. Ook deze heeft subtiele gouden shimmers.


Als laatste hebben we mijn nieuwe ontdekking van de afgelopen dagen: de Clarins Natural Lip Perfector in de kleur 05: deze is net iets lichter dan mijn eigen lipkleur en geeft een supermooi glansje. Deze gloss voedt je lippen ook erg goed en is een enorme aanrader!Zo, wat is jouw favoriete glossje?

Share:

2 reacties